| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
» Artikelen
» Tips
» Inspiratie
» Specials
» Trends
   » Archief
trouwnieuws
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » alles over trouwen » trends » Trends: Flavour Visagie »
Trends: Flavour Visagie
Bruidjes mogen meer stralen en het middelpunt zijn
Wat je tegenwoordig veel ziet zijn de smokey-eyes. Deze zie je in allerlei kleuren en varianten. Paars is de trendkleur van dit seizoen, maar ook blauw en groen zie je nu vaker. De smokey-eyes mogen heel dramatic, subtiel, mat, met glitters, met glans en/of met kunstwimpers.

Voor de bruidsmake-up ging tot voor kort altijd de voorkeur uit naar heel naturelle make-up, maar de bruidjes durven wat meer en het mag ook meer.


Een wat zachtere variant van de smokey-eyes is voor de bruid van nu een heel mooie trendy make-up. De kleur die kan worden gebruikt is afhankelijk van de kleur van de ogen, huid, jurk en sieraden. Er word snel gekozen voor bruin, maar dat mag ook weleens veranderen en de bruidjes zelf kiezen vandaag de dag ook eerder voor een leuk kleurtje. Het is juist leuk eens te verrassen.

Zonnebanken is uit en de lely blanke huid is het nu helemaal. Kijk maar in de bladen en je zult zien dat de blanke modellen hun huid ook lichter is als ooit tevoren. Voor iedereen geld met een mooie egale huid zullen de ogen en oogmake-up sterk naar voren komen. Een goede foundation is dus ook een must om de ogen te laten stralen.

Wij horen vaak dat de bruidsmake-up héél subtiel moet zijn, omdat de meeste dames zich in het dagelijks leven ook niet zo veel opmaken. Maar onthoud goed, dat je ook niet elke dag in zo’n prachtige jurk en met een prachtig kapsel rond loopt. Bruidjes mogen stralen en zijn nu eenmaal de gehele dag het middelpunt. Geniet er juist van!
Als de oogmake-up wat opvallender is, dan mogen de lippen wat rustiger van kleur. Bij de smokey-eyes is een nude kleur lippenstift of gloss erg mooi. De lippenstift is praktischer, omdat die ietsje langer blijft zitten. Toch is er ook een trend op komst waarbij ogen en lippen beiden wat heftiger zijn van kleur mogen zijn.


Deze trend op het gebied van weddingplanning is afkomstig van:

Flavour Visagie
Oude Dijk 139b
3061 AA Rotterdam

Tel.: 06 - 51596196

© Flavour Visagie © Flavour Visagie


Wil je meer weten over dit onderwerp?
Ga dan naar de homepage van de rubriek bruidsmake-up en beauty

Gerelateerde artikelen:
» De schoonheidsspecialiste: begin ruim van tevoren
» Het Bruidskapsel
» Welk trouwkapsel past bij welk gezicht?
» Bruidsmake-up?
» Shapen & highlighten
» Must: De EHBH-Kit
» Bruidsarrangementen
» Manicure voor mooie handen
» Vergeet de pedicure niet!
» Zonnebankkuurtje
» (White) Smile!?
» Afslanken voor de bruiloft
» Beauty voor de bruidegom

Trends:
» Lees hier de allerlaatste trends

Bruidsmake-up en beauty:
» Alles op het gebied van bruidsmake-up en beauty

» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!