| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
» Artikelen
» Tips
» Inspiratie
» Specials
» Trends
   » Archief
trouwnieuws
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » alles over trouwen » specials » Hoe ga je om met zijn vrijgezellenfeest? »
Hoe ga je om met zijn vrijgezellenfeest?
Maak je geen zorgen! Je bent echt niet de eerste bruid die zich druk maakt over zijn vrijgezellenfeest. Lang niet alle vrijgezellenfeesten verlopen zoals in de bekende films.

Neem nu The Hangover, geen enkel vrijgezellenfeest verloopt echt zo! Als zijn vrijgezellenfeest toch voor onrust zorgt, lees dan de volgende informatie en adviezen.

Laat hem plezier hebben
Als hij een vrijgezellenfeest wil, laat hem dan. Voor mannen is het een belangrijk ritueel om stoom af te blazen voor de grote dag. Door een vrijgezellenfeest is hij nog steeds "one of the guys" ook al gaat hij trouwen. Dit is goed: uiteindelijk heeft hij erg veel plezier gehad en is hij meer ontspannen voor de huwelijksdag.Vrijgezellenfeesten zijn niet altijd zoals wij denken dat ze zijn. Meestal komen er geen strippers meer aan te pas. De moderne man ziet meer in een ander soort vrijgezellenfeest. Een weekendje weg met de mannen en outdoor-acticiteiten zoals rafting en survivallen winnen aan populariteit. De mannen die dichter bij huis blijven gaan steeds vaker paintballen of ze brengen een bezoek aan de lokale brouwerij.

Geef je grenzen aan
Ben open over je gevoelens. Jullie gaan trouwen, dus in principe moet je alles met elkaar kunnen delen. Vertel hem op een rustige manier waar jij je onzeker over voelt. "Het maakt me onzeker als ik eraan denk dat jullie een stripper inhuren", dit is een goede manier om je gevoelens te uiten. "Ik vind het echt niet goed als jullie een stripper huren, no way!", zo deel je geen gevoelens maar verbiedt je iets, dit werkt negatief. Jullie moeten weten dat jullie elkaar kunnen vertrouwen.

Denk aan je eigen vrijgezellenfeest
Vergeet niet dat je zelf ook een vrijgezellenfeest hebt. Als jullie gezellig naar de spa gaan is er niets aan de hand. Maar als jullie de stad onveilig gaan maken is het een ander verhaal. Als je over je vrijgezellenfeest praat, praat dan niet alleen over zijn feest maar ook over die van jou. Praat er samen over, misschien voelt hij zich ook wel onzeker.

De avond van het feest
Ga niet alleen thuis zitten denken; "Wat zou hij aan het doen zijn?". Maak plannen, als hij plezier heeft mag jij ook plezier hebben! Ga met vriendinnen naar de bioscoop of uit eten. De scenario's die zich in je hoofd afspelen zijn meestal onzin en 100 keer erger dan wat hij daadwerkelijk aan het doen is. Als je ons advies tot zover ter harte hebt genomen zou je moeten weten dat de scenario's in je hoofd onzin zijn. Onthoud: hij komt misschien veel meiden tegen maar jij bent degene waarmee hij wil trouwen!

Wil je meer weten over dit onderwerp?
Ga dan naar de homepage van de rubriek vrijgezellenfeest

Gerelateerde specials:
» Stress: 7 manieren om het te vermijden
» 10 vragen die je niet hoeft te beantwoorden
» De slechtste huwelijksadviezen
» Ben jij een Bridezilla (in spé)?

Gerelateerde artikelen:
» Traditie vrijgezellenfeest
» Ideeën voor vrijgezellenfeesten

» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!