| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
» Artikelen
» Tips
» Inspiratie
» Specials
» Trends
   » Archief
trouwnieuws
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » alles over trouwen » bruidssuite » artikelen »

bruidssuite


Maandenlang leef je naar je bruiloft toe, alles is tot in de puntjes verzorgd en voor de huwelijksnacht heb je jezelf op prachtige sexy bruidslingerie getrakteerd. De bruiloft is goed verlopen en dan is het zover!

Je kersverse echtgenoot draagt je over de drempel en de huwelijksnacht kan beginnen! Ja. En toen waren jullie dus moe. Jullie zullen niet de eersten zijn die na de spannende en hectische dag die jullie bruiloft heette, maar aan één ding kunnen denken: Slapen. Niks romantiek, niks stomende liefdes-bezegelingen, hooguit een illusie armer en een anti-climax rijker; Is dit nu het getrouwde leven?!

Ach, bedenk maar zo, jullie hebben nog de rest van jullie leven voor het bedrijven van de liefde de schade is dus zo weer ingehaald. En het is ook helemaal niet raar dat je compleet gesloopt en uitgeput bent na zo’n overweldigende dag.

Onze visie: Zolang de huwelijksnacht maar niet gebruikt wordt voor het tellen van de enveloppen, is het allemaal zo erg nog niet. En tja, voor diegenen onder ons die nog wél bruisen van de energie nadat zij de symbolische drempel over gedragen worden, rest ons alleen te zeggen: 'ENJOY!'
 
Traditie huwelijksnacht
Iedereen kent de huwelijksnacht natuurlijk, maar welke tradities hangen er eigenlijk aan deze eerste nacht samen als man en vrouw?
Bruidssuite of thuis?
De huwelijksnacht kun je invullen zoals jullie zelf willen: lekker thuis, in een luxe bruidssuite of misschien wel op een hele originele locatie. Wat past bij jullie?
Gerelateerde specials:
» Een overboeking van de bruidssuite

Tips:
» Onze tips op het gebied van bruidsuite

Inspiratie:
» Foto's en video's van het onderdeel bruidsuite

Bedrijvengids:
» Direct naar alle bruidsuites

Meer weten over het onderwerp trouwen?
Start je zoektocht dan op onze homepage

» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!