| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
» Artikelen
» Tips
» Inspiratie
» Specials
» Trends
   » Archief
trouwnieuws
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » alles over trouwen » decoratie » artikelen »

decoratie en aankleding


Eén ding moeten we die gekke Amerikanen toch nageven: als het op weddingstyling aankomt hebben ze het heel goed begrepen. Wij nuchtere Hollanders zullen op een aantal punten niet gecharmeerd zijn van de over-the-top all-american wedding, maar we mogen een voorbeeld nemen aan de styling en aankleding! Op Amerikaanse bruiloften wordt namelijk van elke locatie iets feestelijks gemaakt. Of het nu gaat om het gangpad van de kerk of toiletten in het restaurant: er is over nagedacht.

Een goed doordachte aankleding van de trouwlocaties, met oog voor details, kan enorm veel sfeer en warmte aan jullie bruiloft geven. En dat hoeft helemaal niet veel te kosten. Helaas wordt er vaak maar weinig aandacht geschonken aan de aankleding, maar daar komt na het lezen van deze pagina op jouw bruiloft hopelijk verandering in!
 
Decoratie locatie(s)
In Amerika is het allang de normaalste zaak van de wereld: het aankleden van je huis, de kerk en de feestlocatie(s) op je trouwdag. Het duurde even, maar in Nederland wordt dit inmiddels ook steeds populairder. En terecht, want styling voegt veel toe. Bloemen, kaarsen en andere mooie decoratiespullen geven ontzettend veel sfeer aan jullie dag. Lees alles over aankleding in dit artikel!
Ballonnen
Heb je al eens gedacht aan het aankleden van de locatie met ballonnen? Ballonnen zijn feestelijk en vrolijk en hoeven niet veel te kosten. Daarnaast zijn de mogelijkheden eindeloos!
Laat je inspireren!
Om ideeën en inspiratie op te doen voor de perfecte styling van jullie bruiloft hebben we foto's van aankleding, decoraties en sfeerimpressies in onze database opgenomen.
Absolute knaller: vuurwerk
Willen jullie je feestavond knallend inluiden of juist spetterend afsluiten, kies dan voor vuurwerk! Spectaculair en succes verzekerd. Alles wat je moet weten over vuurwerk op je bruiloft lees je hier!
DIY decoratie bruiloft
In onze special over de Do It Yourself(DIY) bruiloft kan je precies lezen wat DIY inhoud en je kan er de leukste ideeën opdoen. Door veel zelf te maken geef je een persoonlijke touch aan jullie huwelijk. Juist op decoratie gebied is het leuk om om een persoonlijke touch toe te voegen. Lees hier de leukste decoratie ideeën!
Fotoframe 'Ons verhaal'
Tijdens jullie bruiloft toch jullie hele geschiedenis delen zonder dat je het tien keer hoeft te vertellen? Dat kan! Je kan jullie verhaal visueel delen met je gasten door een fotoframe met jullie verhaal te maken.
De Stiletto Plant
Of je nu je vrijgezellenfeest, bruiloft of verlovingsfeest wilt decoreren, de Stiletto Plant is geschikt voor alle feestelijke gelegenheden. Het is één van de meest unieke decoratie-items die we de laatste jaren zijn tegengekomen.
Kaarsen voor het huwelijk
Heb je ooit een huwelijk gezien waarbij de kaarsen je de weg wezen naar de huwelijksvoltrekking? Nadat je dit artikel hebt gelezen wel! Kaarsen kunnen sfeer geven aan je huwelijksdag en licht brengen in tijden van duisternis.
Gerelateerde specials:
» De themabruiloft

Tips:
» Onze tips op het gebied van decoratie en aankleding

Inspiratie:
» Foto's en video's van het onderdeel decoratie en aankleding

Bedrijvengids:
» Alle bedrijven voor decoratie en aankleding

Meer weten over het onderwerp trouwen?
Start je zoektocht dan op onze homepage

» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!