| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
trouwnieuws
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » disclaimer »

Disclaimer


Hoewel bij de samenstelling van de inhoud van de door Trouweninderegio gecreëerde internetsite en/of pagina's de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt betracht, bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie (na verloop van tijd) verouderd (is) of niet (meer) correct is. Trouweninderegio is niet aansprakelijk voor de eventuele schade die zou kunnen voortvloeien uit het gebruik van gegevens uit de door Trouweninderegio gecreëerde site en/of pagina's.

Trouweninderegio wijst hierbij alle aansprakelijkheid voor schade ten gevolge van het gebruik van deze gegevens of gegevens waarnaar links op deze site(s) verwijst (verwijzen) af. De gegevens op deze site kunnen zonder waarschuwing worden gewijzigd.

De site is bestemd voor het verstrekken van informatie van de gebruiker. Trouweninderegio geeft geen garanties met betrekking tot de aard en de inhoud van de informatie van de site en is niet aansprakelijk voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan. Iedere aansprakelijkheid Trouweninderegio uitdrukkelijk afgewezen. Tevens wordt geen garantie geboden voor het foutloos en ononderbroken functioneren van de site.

Verwijzingen of verbindingen naar andere sites of bronnen die niet eigendom zijn van Trouweninderegio zijn slechts opgenomen ter informatie van de gebruiker van de site. Trouweninderegio is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van deze sites of bronnen. Trouweninderegio aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud, advertenties, producten of andere zaken op dergelijke sites of bronnen of beschikbaarheid. Trouweninderegio is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade of verlies veroorzaakt door of in verband met het gebruik van of door het afgaan op de inhoud, goederen of diensten als aangeboden op dergelijke sites of bronnen.


Copyright:

© Copyright 2002-2018 Bride Sight v.o.f.
Alle rechten voorbehouden. Niets van de informatie, foto's, ideëen, concepten of andere inhoud van deze website mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in bestanden, openbaar gemaakt in enige vorm of op enige wijze, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Bride Sight v.o.f.

» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!