| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
» Artikelen
» Tips
» Inspiratie
» Specials
» Trends
   » Archief
trouwnieuws
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » alles over trouwen » feestlocatie » artikelen »

feestlocatie


De feestlocatie is bepalend voor de sfeer op jullie bruiloft. Het is daarom belangrijk om goed na te denken over de sfeer die jullie wensen. Gaan jullie voor groots en meeslepend? Past klein en intiem beter bij jullie? Of wordt het toch de gulden middenweg?

Kijk sowieso eens in onze bedrijvengids voor de grote verscheidenheid aan feestlokaties die geboden wordt. Werkelijk alles is mogelijk: partycentra, restaurants, hotels, landhuizen, kastelen, partyboten, musea, etcetera.

Daarnaast zijn er een aantal factoren waar je rekening mee moet houden bij het kiezen van een feestlocatie. Op deze pagina lees je alles!
 
De complete bruiloft onder 1 dak?
Wanneer je bruiloft bestaat uit een receptie, diner en huwelijksfeest is het niet vanzelfsprekend dat alles zich op 1 locatie afspeelt. Soms is dit eenvoudigweg gewoon niet mogelijk. Als de dag zich afspeelt over meerdere locaties bedenk dan goed hoe jullie je tussen locaties gaan verplaatsen en of dit ook voor de gasten goed te doen is.
Waar moet mijn perfecte feestlokatie aan voldoen?
In jullie zoektocht naar de perfecte feestlokatie, kan de checklist in dit artikel jullie enorm helpen!
Drank op het huwelijksfeest
Drank is een belangrijk ingrediënt voor een geslaagd huwelijksfeest. Waarschijnlijk zitten jullie er niet op te wachten dat iedereen ladderzat wordt, maar iedereen mag best een beetje loskomen zodat de stemming er goed in komt.
Verblijf regelen van verre gasten
Wanneer een aantal gasten van ver moet komen, is het gebruikelijk mee te denken over het verblijf van deze gasten. Familieleden kunnen meestal wel iets regelen bij andere familie, maar je kunt hier niet automatisch van uit gaan, en bij vrienden en kennissen wordt het helemaal een ander verhaal. In dit artikel lees je hoe je daar rekening mee kan houden.
Wel of niet trouwen voor de kerk?
Vroeger was het burgerlijk huwelijk een formaliteit. Het échte trouwen gebeurde in de kerk. Nu is dat omgedraaid. Je kunt alleen in een kerk trouwen als het burgerlijk huwelijk al is gesloten. Het kerkelijk huwelijk is aanvullend aan het burgerlijk huwelijk.
10 punten waardoor je feest een succes wordt
Hoe houd je de aandacht van je gasten vast, hoe zorg je dat de gasten plezier hebben en hoe zorg je ervoor dat je feest een succes wordt? De volgende 10 manieren zorgen ervoor dat hèt feest een groot succes wordt.
Hoe vind je de perfecte feestlocatie?
De perfecte feestlocatie vinden voor je bruiloft kan nog wel eens wat tijd kosten! Sommige aanstaande bruidsparen hebben de perfecte feestlocatie meteen in hun hoofd zitten, anderen moeten hiervoor grondig op onderzoek uit. Voor de perfecte feestlocatie kan je diverse bronnen raadplegen.
Gerelateerde specials:
» De themabruiloft
» Een veel te grote of kleine feestlocatie

Tips:
» Onze tips op het gebied van de feestlocatie

Inspiratie:
» Foto's en video's van het onderdeel feestlocatie

Bedrijvengids:
» Direct naar alle feestlocaties

Meer weten over het onderwerp trouwen?
Start je zoektocht dan op onze homepage

» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!