| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
» Artikelen
» Tips
» Inspiratie
» Specials
» Trends
   » Archief
trouwnieuws
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » alles over trouwen » huwelijksbedankjes » artikelen »

bedankjes en kado's


De meeste bruidsparen geven hun gasten een trouwbedankje. Deze kleine attenties worden aan het einde van de dag of avond meegegeven, om de gasten te bedanken voor hun aanwezigheid en om ze een blijvende herinnering aan jullie bruiloft mee te geven.

Het aanbod in huwelijksbedankjes is eindeloos en je kunt het zo duur of goedkoop maken als je zelf wilt. Hier lees je alles over de tradities, vind je originele ideeën en uiteraard een hoop tips.
 
Traditie huwelijksbedankjes
Benieuwd naar de tradities rondom huwelijksbedankjes? Je leest ze hier!
Persoonlijke touch
Het is leuk om een persoonlijke touch aan de huwelijksbedankjes te geven. Hoe? Dat lees je hier!
Originele trouwbedankjes
De mogelijkheden voor trouwbedankjes zijn eindeloos en op bijna alle bedankjes kun je jullie namen en trouwdatum laten schrijven, drukken of graveren. Naast de meer gebruikelijke cadeautjes als zeepjes, kaarsjes, knuffelbeertjes, allerlei soorten gadgets en zakjes snoep, vind je in dit artikel een aantal originele ideeën:
Klein budget?
Geen groot budget, maar je wil wel iets leuks aan je gasten meegeven? Dat hoeft helemaal geen probleem te zijn. Met een beetje creativiteit kom je een heel eind!
Bedankgeschenken voor het goede doel
Een trend die we waarnemen zijn bedankgeschenken waarmee je een goed doel steunt. Waar vind je dit soort bedankjes? Dat lees je hier.
Shoppen op kleur
Het oorspronkelijke huwelijksbedankje bestond uit vijf in tule verpakte bruidssuikers. Dit was geen willekeurig aantal, deze 5 bruidssuikers symboliseerde liefde, geluk, voorspoed, trouw en vruchtbaarheid. Tegenwoordig zijn allerlei verschillende huwelijksbedankjes geoorloofd, je kan zelfs shoppen op kleur!
5 Bedankjes voor een bruiloft in het buitenland
Je hebt het al helemaal in gedachten, jouw bruiloft wordt de mooiste bruiloft ooit! Lekker met je voeten in het zand op een tropische bestemming of lekker ontspannen in het prachtige Italië. Bij een huwelijk in het buitenland moet je aan van alles denken. In dit artikel zie je 5 huwelijksbedankjes die prefect passen bij je bruiloft in het buitenland.
Tips:
» Onze tips op het gebied van bedankjes en kado's

Inspiratie:
» Foto's en video's van het onderdeel bedankjes en kado's

Trends:
» Bedankjes & kado's: trends 2009

Bedrijvengids:
» Alle bedrijven voor bedankjes en kado's

Meer weten over het onderwerp trouwen?
Start je zoektocht dan op onze homepage

» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!