| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
» Artikelen
» Tips
» Inspiratie
» Specials
» Trends
   » Archief
trouwnieuws
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » alles over trouwen » huwelijksreis » artikelen »

huwelijksreis


De honeymoon! Voor de meeste bruidsparen een reis om maanden naar uit te kijken. Maar de voorpret begint natuurlijk al bij het uitzoeken. Wat zijn de tradities van huwelijksreizen? Wat zijn populaire bestemmingen? Waar let je op? En waar moet jullie perfecte huwelijksreis aan voldoen? Op deze pagina lees je alles...
 
Traditie honeymoon
Ook rondom de honeymoon bestaan tradities. Welke, lees je hier!
De bestemming
De eerste vraag die jullie jezelf moeten stellen bij het uitkiezen van een huwelijksreis is: Waar moet onze huwelijksreis aan voldoen?
Het budget
Je kunt een huwelijksreis zo luxe of exclusief maken als je zelf wilt, maar het moet natuurlijk wel binnen jullie budget passen. Hoe groot jullie budget is, is niet alleen afhankelijk van jullie portemonnee, maar ook van hoe belangrijk jullie de huwelijksreis vinden.
Populaire bestemmingen huwelijksreis
De meeste huwelijksreizen vinden nog altijd plaats op luxueuze resorts gelegen aan idyllische bountystranden, waar je niks anders hoeft te doen dan luieren, jezelf in de watten laten leggen en genieten van je kersverse man of vrouw.
Maar er zijn legio aan mogelijkheden om je huwelijksreis anders in te vullen. In dit artikel vind je een aantal opties ter inspiratie.
Benodigde reisdocumenten en inentingen
Gaan jullie direct of een paar dagen na de bruiloft op huwelijksreis? Check dan op tijd of je paspoort nog geldig is en welke visa jullie eventueel nodig hebben. Daarnaast kan het ook zijn dat jullie bepaalde inentingen nodig hebben, informeer hier ook minstens 6 weken van tevoren naar.
Honeymoon help, hoe pak ik mijn koffer in?
Je hebt van die mensen die gewoon een natuurtalent zijn in inpakken. Niet-natuurtalenten opgelet! De volgende tips zorgen ervoor dat je zoveel mogelijk spullen mee op huwelijksreis kunt nemen!
Traditie wittebroodsweken
De wittebroodsweken is de benaming voor de eerste 6 weken na de huwelijksvoltrekking. De naam wittebroodsweken verwijst nog naar een gebruik van enkele eeuwen geleden.
Gerelateerde specials:
» Trouwen in het buitenland

Tips:
» Onze tips op het gebied van huwelijksreis

Inspiratie:
» Foto's en video's van het onderdeel huwelijksreis

Bedrijvengids:
» Alle bedrijven voor huwelijksreizen

Meer weten over het onderwerp trouwen?
Start je zoektocht dan op onze homepage

» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!