| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
» Artikelen
» Tips
» Inspiratie
» Specials
» Trends
   » Archief
trouwnieuws
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » huwelijksreis » tips »

Huwelijksreis: tips

Tip 1

Maak overal waar jullie komen tijdens de huwelijksreis kenbaar dat jullie op huwelijksreis zijn. Er wordt dan altijd wel iets extra’s of speciaals gedaan, waardoor jullie je nog meer in de watten gelegd voelen zonder dat het extra hoeft te kosten!

Tip 2

Check altijd wat voor weerseizoen het is op de bestemming van jullie keuze. Een droom zou in duigen vallen wanneer jouw tropische Bounty-locatie overspoeld wordt door moessonregens omdat het toevallig regenseizoen is, of wanneer je de geboekte activiteiten af moet blazen in verband met een naderende orkaan.

Tip 3

Gebruik je meisjesnaam bij het boeken van en tijdens de huwelijksreis, ook als je de naam van je man aan hebt genomen. Dit is praktischer omdat je door de korte periode tussen het huwelijk en de huwelijksreis vaak nog niet toe bent gekomen aan het realiseren van de benodigde aanpassingen in het paspoort.Tip 4

Probeer indien mogelijk de V.S. te vermijden wanneer jullie een tussenlanding moeten maken. Door de strenge veiligheidscontroles bij de douane duurt overstappen hier erg lang waardoor je zelfs je aansluiting kunt missen. Dat zou natuurlijk erg jammer zijn van jullie welverdiende honeymoon.

Tip 5

Vertrek niet meteen de dag na jullie huwelijk op huwelijksreis. Meestal is er nog van alles te regelen, zoals het geld storten wat jullie hebben gekregen, de trouwkleding naar de stomerij brengen, het lezen van kaarten en het uitpakken van cadeaus. Ook is het wel erg fijn als je de eerste dagen als getrouwd stel lekker samen door kan brengen zonder haast en verplichtingen.

Tip 6

Sommige zorgverzekeraars vergoeden inentingen. Check dit even van tevoren, want dat zou natuurlijk mooi meegenomen zijn.

Tip 7

Mail alle belangrijke reisdocumenten naar jezelf. Mocht er dan iets met de originelen of kopieën gebeuren, heb je altijd via internet nog toegang tot de gescande versies.

Wil je meer weten over dit onderwerp?
Ga dan naar de homepage van de rubriek huwelijksreis

Artikelen:
» Onze artikelen op het gebied van huwelijksreis

Gerelateerde specials:
» Trouwen in het buitenland

Inspiratie:
» Foto's en video's van het onderdeel huwelijksreis

Bedrijvengids:
» Alle bedrijven voor huwelijksreizen

Meer weten over het onderwerp trouwen?
Start je zoektocht dan op onze homepage

» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!