| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
trouwnieuws
» Algemeen trouwnieuws
   » Archief
» Nieuwsbrieven
   » Archief
» Beurzen en shows
   » 2018
   » 2019
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » trouwnieuws » nieuwsbrieven »

nieuwsbrieven


Op deze pagina vind je alle items uit onze laatste nieuwsbrief. Kijk ze eens door en doe er je voordeel mee.

Je vindt er uitgebreidere informatie over diverse beurzen, nieuwe producten die je misschien nog niet kent en leuke acties van onze adverteerders.
 
Sprookjesbruiloft bij Feel Good TentEvent
Droom jij ook van een bijzondere bruiloft die al je verwachtingen overtreft? Op een feeërieke plek, onder de blote hemel, midden in het bos, elkaar het jawoord geven en daarna een feest als in een sprookje op deze bijzondere locatie? Dan is er goed nieuws voor jou, want wonderlijk genoeg kan dat nu echt via Feel Good TentEvent.
Bruidsbeurs Happinique op 20 november 2011
Op zondag 20 november 2011 organiseert Happinique Wedding & Events een bruidsbeurs bij de prachtige officiële trouwlocatie de Woeste Hoeve in Beekbergen. Jullie zijn daar van harte uitgenodigd, het wordt een spetterende dag.
Exclusieve Pontiac cabriolet (1948) als trouwauto
Ben je op zoek naar een stijlvolle oldtimer als trouwauto voor jullie bruiloft, maar je wilt écht wat anders dan die witte Rolls Royce of Bentley die je al zo vaak tegenkomt? Dan hebben wij wat je zoekt!
Bruidsbeurs Limburg editie Roermond
Bij een bruiloft komt een hoop kijken. Twinkel Events geeft toekomstige bruidsparen daarom graag de kans om inspiratie op te doen in de vorm van Bruidsbeurs Limburg. De 8e editie zal op 13 november 2011 plaatsvinden in Theaterhotel de Oranjerie te Roermond.
Korting op Winter Weddings bij Herberg Vlietzigt
Wat is er mis met trouwen in de winter? Dat is de vraag die Herberg Vlietzigt jullie stelt, ter promotie van hun nieuwe concept 'Winter Wedding'. Boek nu voor januari, februari of maart en ontvang 10% korting.
Open huis bij Bruidsmode Lisa
Dé bruidsmodezaak van de regio Twente, Bruidsmode Lisa, houdt 5 november 2011 een open huis. Kom genieten van de spetterende bruidsmodeshow. Met de complete collectie van 2012 en laat al je brandende vragen beantwoorden door het adviesteam.
Zondag 30 oktober - Zuiver Trouwen Bruidsbeurs
Jullie zijn van harte uitgenodigd op zondag 30 oktober 2011 voor de 3e Zuiver Trouwen Bruidsbeurs. Een gemoedelijke beurs waar jullie onder het genot van een glaasje bubbels en lekkere hapjes, in de sfeervolle ambiance van Restaurant Zuiver, ideeën op kunnen doen voor jullie trouwdag.
Gratis pre-wedding fotoshoot bij Happy Photo
Als je nu een bruidsreportage in 2011 of 2012 boekt bij Happy Photo ontvang je een gratis pre-wedding fotoshoot! Want wat is er nu leuker dan in de romantische periode voorafgaand aan jullie bruiloft mooie foto's van jullie verliefdheid te laten maken?
Jubileum bruidsshow 2012 van Covers Couture
Kom op zondag 30 oktober 2011 naar de Buurkerk in Utrecht en geniet van de wervelende jubileumshow van Covers Couture. De nieuwste bruidsmode collecties voor 2012 van alle grote designers komen voorbij, inclusief een aantal speciaal voor Covers Couture ontworpen creaties.
Win gratis huwelijksbedankjes bij LocoMix
Bij LocoMix maak je iedere maand kans op het winnen van gratis unieke trouwbedankjes. Elke maand worden twee winnaars bekend gemaakt.
Archief: nieuwsbrieven
Nieuwsbrief:
Heb je een leuk nieuwtje? Laat het ons dan weten!

Meer trouwnieuws:
» Algemeen trouwnieuws
» Nieuwsbrieven
» Beurzen en shows

Trouwen in de regio:
Meer weten over het onderwerp trouwen? Ga dan naar onze homepage.

» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!