| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
trouwnieuws
» Algemeen trouwnieuws
   » Archief
» Nieuwsbrieven
   » Archief
» Beurzen en shows
   » 2018
   » 2019
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » trouwnieuws » nieuwsbrieven » Stap écht in het huwelijksbootje... »
Stap écht in het huwelijksbootje...
Let op: deze nieuwsbrief is op 07-03-2007 verzonden.


Maken we er een gewoon gezellig feestje van of gaan we voor iets speciaals.

Vroeger werd een bruiloft op een traditionele wijze gevierd. Gelukkig is daar de laatste jaren verandering in gekomen en kiezen steeds meer bruidsparen voor een feest dat 'net even anders' is. Voor ons is het elke keer weer een uitdaging om een huwelijksdag voor het bruidspaar en hun gasten net dat extra tintje te geven dat hun feest een speciaal feest maakt.

Voor de traditionele bruiloftsfeesten kunnen bruidsparen kiezen uit een keur aan feestzalen, echter als iemand dat 'net even anders' feest wil dan zal ook een passende feestlocatie gevonden moeten worden. Met zijn unieke ligging, sfeervolle inrichting en royale aan de serres grenzende terrassen biedt 't Strandpaviljoen alle ingrediënten om ook uw bruiloft net even anders te maken.Het is de beleving van de gasten die onze aandacht heeft bij de samenstelling
van feesten.


Niet alleen het begin van het feest krijgt bij ons aandacht door bijvoorbeeld de gasten te ontvangen op ons fantastische terras met uitzicht over de IJzeren Man of een bruidspaar dat vanuit een rook- en lichtshow plotseling op de dansvloer staat en de avond op een spectaculaire wijze opent.

De afsluiting moet het hoogtepunt vormen want dit moment nemen de mensen mee in hun herinnering. Hiervoor heeft 't Strandpaviljoen een wel heel bijzonder concept.

Wij vragen uw gasten mee te gaan naar het strand en voorzien iedereen van een sfeervol lichtje. Zodra iedereen op het strand klaarstaat begeleiden wij het bruidspaar door de haag van gasten en nemen zij afscheid van hun vrienden en familie. Aansluitend nemen zij plaats in de roeiboot. Gevolgd door een spot roeien ze in het donker van de nacht weg. De gasten roepen en zingen het bruidspaar toe en de emoties lopen hoog op. Een ongelooflijke beleving die alle gasten zich nog lang tot in detail zullen herinneren.Beleving kun je creëren.

Graag tot ziens in 't Strandpaviljoen te Vught.

www.strandpaviljoenvught.nl

't Strandpaviljoen
Boslaan 45
5263 NX Vught

Tel.: 073 - 6566113
Fax: 073 - 6570932

Wedding Dreams Wedding Dreams

Nieuwsbrief:
Heb je een leuk nieuwtje? Laat het ons dan weten!

Meer trouwnieuws:
» Algemeen trouwnieuws
» Nieuwsbrieven
» Beurzen en shows

Trouwen in de regio:
Meer weten over het onderwerp trouwen? Ga dan naar onze homepage.» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!