| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
trouwnieuws
» Algemeen trouwnieuws
   » Archief
» Nieuwsbrieven
   » Archief
» Beurzen en shows
   » 2018
   » 2019
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » trouwnieuws » nieuwsbrieven » 't Gouddoppertje 150 jaar »
't Gouddoppertje 150 jaar
Let op: deze nieuwsbrief is op 07-03-2007 verzonden.


Dit jaar bestaat 't Gouddoppertje, uw juwelier in Zeeland sinds 1857, 150 jaar en dat moet natuurlijk worden gevierd! Om dit te vieren willen wij onze trouwe klanten verblijden met exclusieve shows en spectaculaire aanbiedingen. U bent van harte welkom op onze sieradenshows waar wij mooie kortingen op sieraden en horloges aanbieden. Het team van enthousiaste medewerkers die deze shows organiseren, is druk bezig met de laatste voorbereidingen voor de eerste happening die plaats zal vinden in maart.

De eerste happening
Trouwautoservice Risseeuw en Juwelier-diamantair

't Gouddoppertje organiseren een grote trouwshow op 16-17-18 maart aanstaande. Tijdens deze dagen zijn er exclusieve aanbiedingen van kracht!

Op deze dag zijn alle ondernemers aanwezig die u kunnen helpen van uw trouwdag een groot succes te maken. De band Eldorado zal muziek verzorgen en u kunt genieten van een hapje en een drankje. Lopend langs standjes kunt u kijken voor uw bruidsjapon of smoking, een trouwauto huren en een afspraak maken met fotograaf Verstraaten. U kunt uw bruidstaart uitzoeken en een bruidsboeket samenstellen. Natuurlijk kunt u daarnaast de gloednieuwe en grote collectie trouwringen bewonderen. De nieuwe collectie Desiree en Flamengo trouwringen is een lust voor het oog. Slechts tijdens de trouwshow bieden wij u een gratis briljant in de damesring aan bij de aankoop van de ringen voor de mooiste dag van uw leven.Hieronder een lijst van de ondernemers die meewerken om deze dagen zo
speciaal te maken:


Bruidshuis Ellen
Brouwerijstraat 9 Oostburg

Herenmode van der Plas
Brouwerijstraat 7 Oostburg


Fotografie Henk Verstraaten
Ghistelkerke 231

Breskens Patisserie La Tourtelle

Handelsweg 11

Oostburg Bloemisterij van den Branden
Raadhuisplein 10


Oostburg Trouwautoservice Risseeuw
Molenstraat 19 Groede

Eldorado
Violenlaan 46 YersekeUw trouwring

De ring is een tastbare herinnering aan de huwelijksdag.

De vorm van de trouwring is een cirkel zonder einde en daardoor een prachtig symbool voor de liefde, al eeuwenlang. Liefde en verlangen, elkaar begeren en samen vooruitzien naar een mooie toekomst; dat zijn de gevoelens en emoties die passen bij het uitzoeken en bepalen van uw ringen. U heeft de mogelijkheid om te kiezen uit het klassieke geelgouden ontwerp, trendy bicolour of witgouden ringen; vele ontwerpen zijn mogelijk, zowel met of zonder briljant. Als u tijdens deze showdagen uw trouwringen bij ons aanschaft of bestelt, krijgt u er een leuke verrassing bij cadeau in de vorm van een gratis briljant in de damesring.

Deze showdagen zijn de meerdere oldtimer auto's uit de collectie van Trouwautoservice Risseeuw te Groede te zien bij de winkel. Deze auto's zijn de vier oldtimers die zij tot hun beschikking hebben als trouwauto met chauffeur of chauffeuse om u op uw huwelijksdag rond te rijden naar de verschillende locaties die u aandoet op zo'n dag.

Ze bieden u een keuze uit een Citroën Traction Avant uit 1952, een A-Ford uit 1930, een Plymouth Special deLuxe uit 1941 of een Chevrolet Master uit 1932

Tijdens deze showdagen biedt trouwautoservice Risseeuw u een leuke aanbieding, te weten 50 euro korting op het huren van een van de oldtimers!
Voor verdere informatie kunt u terecht in de winkel en natuurlijk op hun website.

www.trouwauto-servicerisseeuw.nlJuwelier 't Gouddoppertje heeft dit jaar nog meer voor u in huis waaronder een briljantshow en een show van Lapponia sieraden.

Momenteel bieden wij u in Oostburg een reorganisatie korting. Wij zijn van plan onze winkel anders te gaan inrichten. Naast onze uitgebreide collectie gouden sieraden zijn er diverse sieradenmerken tegen aantrekkelijke kortingen verkrijgbaar.

Naast de horloges van de topmerken Seiko, Pulsar en Edox bent u ook voor exclusieve horloges van Ebel en Bonard bent u bij ons aan het juiste adres in onze zaak.

Onze collectie is veel groter dan wij in de etalage kunnen tonen, kom daarom geheel vrijblijvend een keertje binnen kijken. Welkom!


't Gouddoppertje
Burchtstraat 8-10
4501 BJ Oostburg
Tel.: 0117-452961

Trouwservice Risseeuw
Molenstraat 19
4503 BA Groede
Tel.: 0117-376473

Nieuwsbrief:
Heb je een leuk nieuwtje? Laat het ons dan weten!

Meer trouwnieuws:
» Algemeen trouwnieuws
» Nieuwsbrieven
» Beurzen en shows

Trouwen in de regio:
Meer weten over het onderwerp trouwen? Ga dan naar onze homepage.» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!