| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
trouwnieuws
» Algemeen trouwnieuws
   » Archief
» Nieuwsbrieven
   » Archief
» Beurzen en shows
   » 2018
   » 2019
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » trouwnieuws » nieuwsbrieven » The Wedding Day, trouwbeurs met allure »
The Wedding Day, trouwbeurs met allure
Let op: deze nieuwsbrief is op 07-03-2007 verzonden.


Op zondag 22 april 2007 opent Auberge du Bonheur in Tilburg zijn deuren exclusief voor aanstaande bruidsparen. Van 12.00 tot 18.00 uur kunnen zij -begeleid door familieleden en vrienden - kennismaken met deze prachtige plek. Naast inspiratie omtrent de trouwlocatie, geeft

The Wedding Day een vrijblijvende indruk van al het andere wat je trouwdag écht onvergetelijk maakt. The Wedding Day is geheel gratis.


Trouwlustigen kunnen zich laten inspireren door een kapper die ter plaatse prachtige bruidskapsels en bruidsmake-up verzorgt en een bloemist laat verschillende bloemstukken en decoraties zien. Een professionele bruidsfotograaf zet de aanstaande bruidsparen alvast (kosteloos) op de foto. Een juwelier showt trouwringen, terwijl een grafisch bureau verschillende voorbeelden heeft van trouwkaarten.

Ook op het gebied van bruidsmode komen de bruidsparen in spé niets tekort. Er vindt een bruidsmodeshow plaats en in de tuin is een aantal bijzondere trouwauto's te bewonderen. Natuurlijk wordt de honeymoon niet vergeten. Een reisbureau brengt u op de hoogte van de
mogelijkheden.

Tevens showt Auberge du Bonheur de bruidssuite van het hotel en krijgen de gasten een indruk van de diverse ruimtes voor diner, receptie en feestavond.

Wist u trouwens dat er bij de Auberge sinds kort ook daadwerkelijk getrouwd kan worden? Ontvangst, trouwen, lunch, receptie, diner, feest, overnachting. Alles kan op één locatie. Tot en met de fotosessie in het naastgelegen bos De Oude Warande aan toe.

De aanstaande bruidsparen krijgen bij het verlaten van de locatie een toepasselijk presentje. Door het tekenen van het receptieboek maakt u bovendien kans op 'n diner voor twee bij Auberge du Bonheur. Om alvast in de stemming te komen worden de prijswinnaars met 'n trouwauto opgehaald en thuisgebracht.

Trouwplannen? Kom op zondag 22 april 2007 naar 'The Wedding Day' bij Auberge du Bonheur. Een prachtige locatie voor een prachtige dag.

Huwelijksvoltrekking bij Auberge du Bonheur

Vanaf november 2006 kan er bij Auberge du Bonheur ook getrouwd worden. De gemeente Tilburg heeft het hotel-restaurant aangewezen als
externe trouwlocatie.Het hotel-restaurant is al jarenlang een geliefde locatie voor trouwfeesten, trouwrecepties en overnachtingen in de bruidssuite. General Manager Mauro de Leeuw: "Het is een vraag die ons meerdere malen per jaar gesteld wordt en nu kan het ook eindelijk. Naast alle trouwfeestelijkheden kan de huwelijksvoltrekking zélf ook bij Auberge du Bonheur plaatsvinden."

Ontvangst, trouwen, lunch, receptie, diner, feest, overnachting. Alles kan op één locatie. Tot en met de fotosessie in het naastgelegen bos De Oude Warande aan toe.

www.bonheurhorecagroep.nl


Auberge Du Bonheur
Bredaseweg 441
5036 NA Tilburg

Tel.: 013 - 4686942
Fax: 013 - 5812746Nieuwsbrief:
Heb je een leuk nieuwtje? Laat het ons dan weten!

Meer trouwnieuws:
» Algemeen trouwnieuws
» Nieuwsbrieven
» Beurzen en shows

Trouwen in de regio:
Meer weten over het onderwerp trouwen? Ga dan naar onze homepage.» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!