| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
trouwnieuws
» Algemeen trouwnieuws
   » Archief
» Nieuwsbrieven
   » Archief
» Beurzen en shows
   » 2018
   » 2019
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » trouwnieuws » nieuwsbrieven » Jubileum Muider Compagnie met 250ste bruiloft »
Jubileum Muider Compagnie met 250ste bruiloft
Let op: deze nieuwsbrief is op 23-10-2007 verzonden.


Fotogenieke jachten populaire trouwlocatie voor bruidsparen.Trouwen in een gewone gemeentezaal of op een VOC schip in de haven van Muiden? Voor vele bruidsparen was dit in de afgelopen jaren geen moeilijke afweging, getuige het bijzondere jubileum dat De Muider Compagnie dit najaar viert.

In september vindt de 250ste bruiloft plaats aan boord van één van de schepen van de vloot. Daarmee is de vloot van karakteristieke jachten één van de meest populaire en bijzondere trouwlocaties in de regio.In 2002 benoemde de gemeente Muiden de schepen van De Muider Compagnie officieel tot trouwlocatie. Voor bruidsparen die iets anders zochten dan het traditionele stadhuis was er ineens een aantrekkelijk alternatief.

"De sfeervolle omgeving van het water, de haven en bijzondere schepen trok bruidsparen duidelijk aan" , zegt Menno Hoekstra, directeur van De Muider Compagnie. "Voor zo'n romantische en feestelijke dag kiezen bruidsparen steeds vaker een van onze schepen om het "ja-woord" te geven en eventueel een receptie of feest te organiseren."Met zijn karakteristieke schepen heeft De Muider Compagnie bruidsparen memorabele trouwlocaties te bieden. Zo beschikt de vloot over "De Utrecht", een admiraliteitenschip uit de VOC tijd. Het fotogenieke schip is de enige replica uit de VOC periode dat te huur is voor zeiltochten en bruiloften.

Wie aan boord van dit schip trouwt hoeft zich geen zorgen te maken over de bruidsreportage: de rijkdom van de Gouden Eeuw en de heroïek van de scheepvaart zijn vereeuwigd in tal van details op De Utrecht. De Spartaanse inrichting van weleer heeft echter plaats gemaakt voor een gerieflijk interieur dat plaats biedt aan 27 gasten en zelfs nog meer wanneer het schip is afgemeerd.

Daarnaast beschikt De Muider Compagnie over twee fraaie tjalkjachten.

De Egelantier is een gerestaureerd tjalkjacht uit 1889. Het schip werd in 1996 grondig verbouwd en biedt plaats aan maximaal 45 personen. De Rederijker is een minutieus afgewerkt tjalkjacht comfort en luxe gaan hand in hand met een klassieke ambiance.


De Muider Compagnie
Van Ostadelaan 35
1399 EX Muiden
Tel.: 0294 - 262413
Mob: 06 - 53327250Nieuwsbrief:
Heb je een leuk nieuwtje? Laat het ons dan weten!

Meer trouwnieuws:
» Algemeen trouwnieuws
» Nieuwsbrieven
» Beurzen en shows

Trouwen in de regio:
Meer weten over het onderwerp trouwen? Ga dan naar onze homepage.» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!