| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
trouwnieuws
» Algemeen trouwnieuws
   » Archief
» Nieuwsbrieven
   » Archief
» Beurzen en shows
   » 2018
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » trouwnieuws » nieuwsbrieven » Ashford Christmas Weddingfair 2007 »
Ashford Christmas Weddingfair 2007
Let op: deze nieuwsbrief is op 24-10-2007 verzonden.


Voor de eerste maal wordt er een Christmas Wedding & Lifestyle fair georganiseerd. De Lifestylebeurs van het Oosten is een supergezellige fair vol diversiteit en creatie. Een beurs met een brede variatie aan deelnemers, met als gevolg:

Voor elke bezoeker wat wils!!!


Op deze fair presenteren de deelnemers hun producten met de nieuwste kleuren en volgens de nieuwste trends. Heerlijke muziek, modeshows, huwelijkreportages, en nog vele andere activiteiten.

Tijdens de fair is er uitgebreide catering aanwezig, dus ook voor de inwendige mens is er van alles te beleven.

In het Huis & op het terrein zullen alle medewerkers gekleed gaan in stijlvolle barokke kostuums om deze fair een extra tintje van vroeger te geven. Een stijlvol terras onder begeleiding van een gospelkoor zal een extra dimensie geven aan deze sfeervolle, gemoedelijke fair.

Alle standhouders zullen door hun assortiment elkaar aanvullen en zal er kritisch geselecteerd worden welke standhouder aanwezig mag zijn. Dit om de fair qua niveau op niveau te houden.

Wanneer?

Van 30 november t/m 02 december 2007 worden de deuren van Landgoed "Huis de Voorst" te Eefde geopend voor de Lifestylebeurs van het Oosten. Deze exclusief opgezette beurs brengt gedurende 3 dagen een keur aan lifestylespecialisten uit heel Nederland.De voorverkoop van toegangskaarten vind plaats via de krant. Ook tijdens de fair zullen er kaarten beschikbaar zijn bij de ingang van Landgoed "Huis de Voorst".

Ondernemers die op deze beurs zichzelf willen presenteren kunnen een stand huren. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen:

Landgoed Huis de Voorst
Binnenweg 10
7211 MA Eefde

Nieuwsbrief:
Heb je een leuk nieuwtje? Laat het ons dan weten!

Meer trouwnieuws:
» Algemeen trouwnieuws
» Nieuwsbrieven
» Beurzen en shows

Trouwen in de regio:
Meer weten over het onderwerp trouwen? Ga dan naar onze homepage.» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!