| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
trouwnieuws
» Algemeen trouwnieuws
   » Archief
» Nieuwsbrieven
   » Archief
» Beurzen en shows
   » 2018
   » 2019
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » trouwnieuws » nieuwsbrieven » Bling Bling Brothers »
Bling Bling Brothers
Let op: deze nieuwsbrief is op 23-10-2007 verzonden.


Billie Bling en Benny Bling, 2 echte Bling Bling Brothers, werden geboren in een gouden wiegje bekleed met diamanten en zijn opgegroeid met heel veel geld en heel veel stralende Bling Bling, kortom 2 broers die weten hoe je een onvergetelijke Bling Bling Party moet verzorgen.

Deze "Glitter & Glamour" broers beschikken over dé ultieme feestshow. Een absolute aanrader voor locatie-, tent- en openlucht-evenementen, braderieën, bedrijfsfeesten, verjaardagen, vriendenfeesten of misschien voor een bruiloft wanneer je eens wat anders wilt dan het standaard bandje of dj.Billie Bling (Henny de Keijzer) en Benny Bling (DJ Wicky) nemen je mee naar de tijd van de "foute plaatjes", de moderne dance én de dance-classics met een hoge dosis Bling Bling! Geld hebben zij meer dan genoeg, dus hun show is altijd betaalbaar te boeken!

Zij touren door heel het land met een schitterende partyshow met heel veel fun en publiekvermaak in de hoogste zin van het woord!

De Bling Bling Brothers verzorgen een avondvullend programma en zorgen zelf voor een schitterende lichtshow, rookmachine, decorstukken, een DJ meubel en een professionele geluidsinstallatie.

www.wickyentertainment.nl

Wicky Entertainment
Inlaat 47
1613 AB Grootebroek

Tel.: 0228 - 518770Nieuwsbrief:
Heb je een leuk nieuwtje? Laat het ons dan weten!

Meer trouwnieuws:
» Algemeen trouwnieuws
» Nieuwsbrieven
» Beurzen en shows

Trouwen in de regio:
Meer weten over het onderwerp trouwen? Ga dan naar onze homepage.» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!