| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
trouwnieuws
» Algemeen trouwnieuws
   » Archief
» Nieuwsbrieven
   » Archief
» Beurzen en shows
   » 2018
   » 2019
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » trouwnieuws » nieuwsbrieven » Practicum Arcanum; niet zomaar Huwelijkspastor »
Practicum Arcanum; niet zomaar Huwelijkspastor
Let op: deze nieuwsbrief is op 28-12-2007 verzonden.
Niet zomaar Huwelijkspastor

Practicum Arcanum vertegenwoordigt een wel héél bijzonder alternatief voor een feestelijke en stijlvolle vertolking van de eigenlijke meerwaarde van het "Jawoord" door aanstaande bruidsparen. Bij alle feestelijke opluisteringen, vanaf de vroege morgen tot laat in de avond, zal het "Hart" van het voorgenomen "Jawoord" toch gevierd mogen worden als de intiemste intentie van de huwelijksbelofte zelf.

Ongeacht de aard of de achtergronden van jullie spiritueel aanvoelen van het leven en de liefde zelf, behoort de feestelijke vertolking van de specifieke meerwaarde dáárvan, tot het enthousiaste en veelkleurige specialisme van mijn bijzondere dienstverlening. Al vanaf 2000 een ongedachte uitkomst voor bruidsparen die voor de vrijheid en de ruimte van hun persoonlijke levensoriëntatie willen instaan.Eigentijdse, natuurbeschouwelijke benadering

Nieuw in mijn dienstverlening als huwelijkspastor, is het aanbod om voor jullie een op persoonlijke gronden en voorgeschiedenis gebaseerde huwelijksviering te verzorgen, waarbij voor de gewenste huwelijksviering het uitgangspunt wordt gekozen in een zeer eigentijdse, natuurbeschouwelijke benadering van jullie levensvreugde.

Van daaruit is het mij mogelijk uiterst creatief vorm en inhoud te geven aan een schitterend samenhangende ceremonie, welke wordt gekenmerkt door op jullie persoonlijke verwachtingen toegespitste rituelen, symbolen, teksten en muziek. Reden waarom ik met recht en reden mag stellen: "Practicum Arcanum" staat landelijk voor de garantie van een feestelijk, stijlvol, fascinerend, spraakmakend en positief eindresultaat.

Voor méér informatie:

www.practicumarcanum.nl


Practicum Arcanum
Marie Koenenstraat 14
8023 DH Zwolle

Tel.: 038 - 4604452Nieuwsbrief:
Heb je een leuk nieuwtje? Laat het ons dan weten!

Meer trouwnieuws:
» Algemeen trouwnieuws
» Nieuwsbrieven
» Beurzen en shows

Trouwen in de regio:
Meer weten over het onderwerp trouwen? Ga dan naar onze homepage.» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!