| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
trouwnieuws
» Algemeen trouwnieuws
   » Archief
» Nieuwsbrieven
   » Archief
» Beurzen en shows
   » 2018
   » 2019
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » trouwnieuws » nieuwsbrieven » 3FM Serious Request Huwelijk in het Glazen Huis »
3FM Serious Request Huwelijk in het Glazen Huis
Let op: deze nieuwsbrief is op 28-12-2007 verzonden.


Twee teams van wedding planners (Beau Mariage en MarryWise) hebben wekenlang samen met 3FM, keihard gewerkt om DE droomwedding voor een winnend bruidspaar te realiseren. Het eindresultaat mocht er wezen.

Heino Hofman en Sylvia Verhoeven uit Ravenstein waren het gelukkige kers(t)verse bruidspaar dat op 23 december jl. in de meest unieke trouwlocatie van Nederland in het huwelijk zijn getreden: het Glazen Huis van de 3FM Serious Request 2007. Ze werden door niemand minder dan 3FM DJ en BABS Eric Corton getrouwd.Gezien de bruid geheel onwetend was over wat haar zou overkomen, moest de bruidegom alles in het geheim communiceren naar de weddingplanners (personalia voor het trouwboekje en akte, kleding- en schoenmaat van de bruid voor de trouwjurk, zijn eigen maten voor het jacquet, gastenlijst, enz). Dit bracht de nodige spanning met zich mee gezien de hele korte tijdspanne.

Pas op zondagochtend, toen ze backstage bij het Glazen Huis arriveerden werd de bruid op de hoogte gebracht! Het hele team van toeleveranciers en weddingplanners stond klaar om het bruidspaar en hun 2 kindjes in de watten te leggen, hen te kleden en op te maken voor het grote moment.Heino en Sylvia lieten alles lekker over zich heen komen! De aandacht, de media, de camera's, alles was natuurlijk heel overweldigend. Op NL 1, radio 3FM en op internet was de hele ceremonie live te bekijken en te horen.

De huwelijksvoltrekking in het Glazen Huis trok een massa van mensen naar 't Plein in Den Haag. De sfeer was geweldig en na afloop liep het bruidspaar over een prachtige witte loper naar de wachtende gouden koets, waarna ze getrakteerd werden op een rondje Den Haag.

Iedereen die ze tegenkwamen, zwaaide en feliciteerde hen. Vervolgens wachtten ruim 50 gasten hen op bij restaurant FLOOW voor een heuse bruiloftsreceptie met champagne toast, bruidstaart en lekkere hapjes. De receptie werd opgeluisterd door zangeres Nienke van den Berg en Sjoerd Balk op gitaar.Heino en Sylvia gingen tijdens de borrel nog een keertje langs met de pet om een laatste donatie te geven. Een goed gevulde envelop werd, naast hun uiteindelijke bod van € 7.100,-, in de brievenbus van het Glazen Huis gedeponeerd en tot slot zijn ze dolgelukkig naar huis gegaan.

MarryWise weddingplanning & consultancy
Wagnerstraat 19
1901 XE Castricum

Mobiel: 06 - 10929971
Beau Mariage Weddingplanners
Klapwijkse Eilanden 70
2652 ET Berkel en Rodenrijs

Tel.: 010 - 4403140Nieuwsbrief:
Heb je een leuk nieuwtje? Laat het ons dan weten!

Meer trouwnieuws:
» Algemeen trouwnieuws
» Nieuwsbrieven
» Beurzen en shows

Trouwen in de regio:
Meer weten over het onderwerp trouwen? Ga dan naar onze homepage.» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!