| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
trouwnieuws
» Algemeen trouwnieuws
   » Archief
» Nieuwsbrieven
   » Archief
» Beurzen en shows
   » 2018
   » 2019
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » trouwnieuws » nieuwsbrieven » Interview Hans Classic Cars »
Interview Hans Classic Cars
Let op: deze nieuwsbrief is op 27-02-2008 verzonden.


De nieuwe gastspelers Christina Princess en Emin Pariz kwamen in stijl De Gouden Kooi binnen! Ze werden in een prachtige auto voor het bordes van de Villa afgezet. Wil jij ook eens vervoerd worden in een prachtige oldtimer, limo of verbouwde dubbeldekker?

Bij Hans Classic Cars in Hoevelaken zijn de meest uiteenlopende auto's te huur. "Wij leveren veel auto's voor bruiloften, maar ook voor bedrijfsfeesten", vertelt Hans van Classic Cars. En nu dus De Gouden Kooi! "Ja, hartstikke leuk. Het is vooral leuk om je auto terug te zien op televisie", zegt een enthousiaste Hans.

Welke gasten heeft Hans al mogen vervoeren? "Gordon zat een keer in onze
Daimler Hooper. Ik zei tegen hem dat de auto ooit in het bezit van het Britse Koninklijk Huis was en dat Prinses Mary zich hierin rond liet rijden. 'Ik ruik 'r nog', grapte hij meteen."

Wat is de meeste unieke auto die te huur is bij Classic Cars? "Een Lincoln uit 1932 en de Jaguar SS uit 1947. Ook de Greyhound uit 1948 is perfect."En waar komen al deze prachtige auto's vandaan? "Ze worden met veel zorg uitgezocht. Ik ga in kranten op zoek of via het internet. Dat laatste is makkelijk want dan pik ik ze er zo uit! De auto waar Emin en Christina in zaten was de Princess Vanden Plas Limousine. Deze auto heb ik uit Friesland." Qua naam alleen al de perfecte auto voor deze gelegenheid!Het blijkt erg goed te gaan met Hans' bedrijf. Waar denkt hij zelf dat het aan ligt? "We bieden veel extra service. Als we een auto afleveren zetten we er altijd een mandje in met drinken en glazen. Iets extra's.

Bij bijvoorbeeld bruiloften leven we heel erg mee. We proberen de dag voor de mensen zo speciaal mogelijk te maken. We vragen de dagindeling op en zijn bijna een soort tweede ceremoniemeester." Kan Hans de vraag nog aan? "Nou, soms krijg ik wel drie telefoontjes tegelijk. De ruimte die we nu hebben in Hoevelaken begint ook te klein te worden, want er komen steeds meer auto's bij!"

Heb ook jij binnenkort een gelegenheid waarbij een auto van Hans Classic Cars het net even afmaakt? Kijk dan eens op zijn site voor de modellen en tarieven. En wie weet wordt jouw dag net iets onvergetelijker!
Hans Classic Cars
Griftdijk 2a
3953 ML Maarsbergen

Tel.: 033 - 2540681
Mob: 06 - 53160120Nieuwsbrief:
Heb je een leuk nieuwtje? Laat het ons dan weten!

Meer trouwnieuws:
» Algemeen trouwnieuws
» Nieuwsbrieven
» Beurzen en shows

Trouwen in de regio:
Meer weten over het onderwerp trouwen? Ga dan naar onze homepage.» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!