| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
trouwnieuws
» Algemeen trouwnieuws
   » Archief
» Nieuwsbrieven
   » Archief
» Beurzen en shows
   » 2018
   » 2019
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » trouwnieuws » nieuwsbrieven » Wedding Dreams: 4 sterren Trouw- & Jubileumbeurs »
Wedding Dreams: 4 sterren Trouw- & Jubileumbeurs
Let op: deze nieuwsbrief is op 27-02-2008 verzonden.


De voorjaarseditie van de bekende Trouw- en Jubileumbeurs Wedding Dreams vindt voor de derde maal plaats in Hotel Restaurant La Sonnerie in Son en Breugel.

La Sonnerie werd onlangs gewaardeerd met vier sterren, reden te meer om de fraaie locatie en de sfeervolle ambiance van Wedding Dreams persoonlijk te komen ervaren.

Nieuw is de avondopenstelling op zaterdag 8 maart van 18.00 uur tot 22.00 uur.Wedding Dreams laat de bezoekende aanstaande bruids- of jubileums paren ervaren wat de diverse aanwezige professionals, uit zeer verschillende vakgebieden, kunnen betekenen op hun echte huwelijksdag of jubileumviering.

Tijdens de beurs vindt er meerdere malen een modeshow plaats waar de bezoekers onder genot van een glaasje champagne en overheerlijke bruidstaart inspiratie op kunnen doen.Tijdens de beurs is er voldoende gelegenheid een indruk op te doen van de bruidsboeketten, bruidstaarten, ballondecoraties, fotograaf, huwelijksreizen, op maat gemaakte hoeden, trouw- & jubileumkleding, trouwringen, trouwkaarten en bedankjes, sieraden, videograaf, visagie, weddingplanner, diverse trouwauto's waaronder een limousine en koets en uiteraard de schitterende trouwkapel en bruidssuites van La Sonnerie.

Wedding Dreams laat uw huwelijks- of jubileumsdag dromen uitkomen op zaterdag 8 maart van 18.00 - 22.00 uur en op zondag 9 maart van 11.00 - 17.00 uur aan de Nieuwstraat 45 te Son en Breugel.Toegangskaarten van 5 euro p.p. zijn te verkrijgen bij de deelnemers aan de beurs of via www.weddingdreams.nl


Susanne Scheepers - Exclusieve Hoeden
De Kortveter 80
5554 LX Valkenswaard

Mob: 06 - 22498151Nieuwsbrief:
Heb je een leuk nieuwtje? Laat het ons dan weten!

Meer trouwnieuws:
» Algemeen trouwnieuws
» Nieuwsbrieven
» Beurzen en shows

Trouwen in de regio:
Meer weten over het onderwerp trouwen? Ga dan naar onze homepage.» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!