| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
trouwnieuws
» Algemeen trouwnieuws
   » Archief
» Nieuwsbrieven
   » Archief
» Beurzen en shows
   » 2018
   » 2019
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » trouwnieuws » nieuwsbrieven » De 100: Het huwelijk »
De 100: Het huwelijk
Let op: deze nieuwsbrief is op 27-02-2008 verzonden.
Na de succesvolle serie Babyboom, waarin Caroline Tensen honderd stellen met een kinderwens volgde, gaat op donderdag 28 februari de tiendelige serie De 100: Het huwelijk van start. Hierin volgt Caroline honderd stellen die gaan trouwen. Hetero, homo, jong, oud, eerste liefde of derde huwelijk. Tweehonderd mensen die allemaal dezelfde, belangrijke gebeurtenis tegemoet gaan.

In De 100: Het huwelijk komen alle aspecten aan bod, die bij zo'n bijzondere dag horen. Zoals het aanzoek, de kleur van de bruidsjurk, de tafelschikking en de keuze voor de trouwauto. Maar ook de twijfels, het verdriet en de zenuwen voorafgaand aan de grote dag. En natuurlijk 'the day after': was het zoals werd gehoopt?

Caroline volgt in De 100: Het huwelijk trouwlustige stellen in Nederland.

De 33-jarige Arjan uit Deventer werd verliefd op de mooie 24-jarige Elana uit de Oekraïne. De bruiloft vindt plaats in de Oekraïne.

Voor de Noord-Hollanders Fieke (23 jaar) en David (19 jaar) is het huwelijk meer dan een briefje. Zij vinden het belangrijk om als maagd het huwelijk in te gaan.

Het homostel Coos en André uit Groningen is al vier jaar samen en willen als een getrouwd paar verder in het leven. André was al eerder getrouwd: zeven jaar lang met een vrouw. Nog altijd kan Andre het goed met haar vinden. Zij is dan ook met hun zoontje tijdens de plechtigheid aanwezig.Naast de verhalen van de aanstaande echtparen is in De 100: Het huwelijk een aantal vaste rubrieken. Zo helpt Caroline in Voordat ik JA zeg stellen met een (praktisch) probleem rond de bruiloft, zoals Evelyn. Zij ziet op tegen de fotoreportage. Want door een ernstig treinongeluk heeft ze littekens in haar gezicht. Van een professionele visagist wil Evelyn leren hoe ze deze kan camoufleren. En in Het aanzoek mag Caroline mee met iemand die zijn partner op een bijzondere manier een aanzoek doet.

Naast de reportages zullen de stellen in de studio diverse tests doen. Hoe lang zijn de stellen eigenlijk al bij elkaar? En wat zijn de budgetten voor deze dag? Relatiedeskundige Blanca van den Brand geeft de aanstaande echtparen tips en adviezen om goed voorbereid aan het huwelijkse leven te beginnen.

Naast het tv-programma biedt De 100: Het huwelijk ook een uitgebreide website. Met onder meer weblogs van de trouwlustige deelnemers, een groot forum en kunnen bezoekers hun eigen trouwfoto's en trouwverhalen uploaden. De site hethuwelijk.ncrv.nl is vanaf 26 februari online.

De 100: Het huwelijk
Donderdag 28 februari 2008
21.25 uur, Nederland 1Nieuwsbrief:
Heb je een leuk nieuwtje? Laat het ons dan weten!

Meer trouwnieuws:
» Algemeen trouwnieuws
» Nieuwsbrieven
» Beurzen en shows

Trouwen in de regio:
Meer weten over het onderwerp trouwen? Ga dan naar onze homepage.» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!