| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
trouwnieuws
» Algemeen trouwnieuws
   » Archief
» Nieuwsbrieven
   » Archief
» Beurzen en shows
   » 2018
   » 2019
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » trouwnieuws » nieuwsbrieven » Trouwbeurs in Starlight »
Trouwbeurs in Starlight
Let op: deze nieuwsbrief is op 08-10-2008 verzonden.


Datum evenement: maandag 3 november 2008

Tips voor een onvergetelijke dag op Trouwbeurs in Starlight

Het huwelijk is weer helemaal hip.

Witte droomjurken, goed gesneden herenkostuums, elegante boeketten, fraaie bruidstaarten en bruisende champagne. Het huwelijk is weer helemaal terug van weggeweest. Steeds vaker maken de zakelijke samenlevingscontracten plaats voor de romantische ceremonie van het elkaar trouw beloven ten overstaan van familie en vrienden.

Wie plannen heeft om te gaan trouwen zou op maandag 3 november a.s. beslist eens een kijkje moeten gaan nemen op de trouwbeurs in Partycentrum Starlight in Nijkerkerveen. Ruim 25 bedrijven en instellingen informeren belangstellenden gratis over wat er allemaal komt kijken en mogelijk is bij het organiseren van een huwelijksdag.

De trend om je relatie te bezegelen met een trouwdag is niet in het minst ingezet door de 'rich & famous' van deze wereld, die regelmatig de glossy's halen met spraakmakende huwelijksfeesten. Maar een zorgvuldige gestylde trouwdag in het decor van een Franse kasteeltuin of op het witte strand van een tropisch eiland is helaas slechts voor weinigen weggelegd. In de wereld van alledag komt het regisseren van de trouwdag vooral neer op het organisatietalent en creativiteit van het aanstaande bruidspaar. "Met de trouwbeurs willen wij de aanstaande bruidsparen daarbij een eindje op weg helpen" zegt Erico Veer van Starlight.

Trouwbeurs in Starlight

Het partycentrum organiseert deze trouwbeurs inmiddels al meer dan tien jaar en de belangstelling hiervoor lijkt alleen maar toe te nemen. "Trouwen is hot" bevestigt Erico. "Elke week hebben we gemiddeld twee huwelijksfeesten of meer in Starlight. Omdat wij door de gemeente Nijkerk zijn aangewezen als officiële trouwlocatie kan men, als men dat wil, ook de gang naar het stadhuis overslaan en hier door de ambtenaar van de burgerlijke stand in de echt worden verbonden. Elk bruidspaar kan de dag invullen zoals men dat zelf wil: Witte duiven, traditionele receptie, romantisch feest of trendy party, een bijzondere lasershow, de mogelijkheden zijn eindeloos.


Op de trouwbeurs tonen de deelnemers welke bijdrage zij kunnen leveren aan een perfect huwelijksfeest. Zo is er van alles te zien op het gebied van bruidsmode, haarstyling, bruidsmake-up en nail art. Men kan kijken naar ringen, bloemen, fotoreportages en mogelijkheden voor vervoer. Een sportschool en dansschool, die een belangrijke rol kunnen spelen in de voorbereiding op het huwelijksfeest, zullen evenmin ontbreken. Als het gaat om de officiële aspecten van het huwelijk kan men op de trouwbeurs zijn licht opsteken bij de burgerlijke stand van de gemeente Nijkerk en een notaris. Kortom, we proberen een zo compleet mogelijk plaatje te schetsen aan de aanstaande bruidsparen."

Trouwbeurs in Starlight

Bij Erico Veer & Hilbert Zanting kan men tijdens de trouwbeurs terecht voor informatie over Starlight als feestlocatie. Zij hebben zoveel ervaring met het organiseren van trouwfeesten dat je hen eigenlijk wel weddingplanners kunt noemen. "Mensen die gaan trouwen hebben vaak nauwelijks een besef van wat er allemaal op hun afkomt" weten Erico en Hilbert. "Ook voor ons is het heel belangrijk dat alles goed gepland is. Een bruidspaar geeft tenslotte veel geld uit om hun trouwdag tot de mooiste dag van hun leven te maken. Als mensen besluiten hun trouwfeest bij Starlight te gaan vieren, willen wij dan ook graag helpen om die dag letterlijk tot in de puntjes te regelen. Door de combinatie van onze ervaring en de persoonlijke wensen en ideeën van elk bruidspaar proberen we van elk huwelijksfeest een unieke en bijzondere gebeurtenis maken."

Maandag 3 november van 19.00 tot 22.00 uur: Trouwbeurs in Partycentrum Starlight,
Amersfoortseweg 138,
Nijkerkerveen.

De toegang is gratis.

Trouwbeurs in Starlight


Starlight Partycentrum
Amersfoortseweg 138
3864 NH Nijkerkerveen

Tel.: 033 - 2571248
Fax.: 033 - 2534847

Trouwbeurs in Starlight Trouwbeurs in Starlight

Nieuwsbrief:
Heb je een leuk nieuwtje? Laat het ons dan weten!

Meer trouwnieuws:
» Algemeen trouwnieuws
» Nieuwsbrieven
» Beurzen en shows

Trouwen in de regio:
Meer weten over het onderwerp trouwen? Ga dan naar onze homepage.» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!