| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
trouwnieuws
» Algemeen trouwnieuws
   » Archief
» Nieuwsbrieven
   » Archief
» Beurzen en shows
   » 2018
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » trouwnieuws » nieuwsbrieven » Trouwen in de Villa »
Trouwen in de Villa
Let op: deze nieuwsbrief is op 08-10-2008 verzonden.


Villa de Vier Jaargetijden presenteert zondag 26 oktober 2008 haar 2e editie van 'Trouwen in de Villa'.

Trouwen in de Villa

Wanneer u als toekomstig bruidspaar inspiratie op wilt doen voor uw 'grote dag', is deze zondagmiddag DE GELEGENHEID om kennis te maken met diverse bedrijven die uw bruiloft tot een onvergetelijke dag kunnen maken.

De monumentale Villa de Vier Jaargetijden, gelegen in het stadscentrum van Tilburg, opent haar deuren en nodigt u uit om samen met uw partner deze Villa te ontdekken. De authentieke Salon met zijn rijkelijk gedecoreerde plafond en grote kroonluchter als ontvangstruimte. De Borgeriekamer op de 1e verdieping als dinerzaal. De Balzaal met zijn rijke aankleding voor uw feestavond.

En onze Wintertuin, grotendeels van glas, die uitzicht geeft op de Franse beeldentuin, waar zelfs met mooi weer de burgelijke huwelijksvoltrekking kan plaatsvinden temidden van een sprankelende fontein en prachtige beelden.

Trouwen in de Villa

Deze middag zal ons team u graag onze locatie laten zien en onze mogelijkheden voorleggen. Samen met onderstaande deelnemende bedrijven zal er niet alleen informatie voor u klaarliggen, maar zullen er vooral 'live' demonstraties gegeven worden.

Van het maken van een bruidsboeket tot het smeden van een trouwring, van het maken van een zoete lekkernij tot het opsteken van een klassiek of modern bruidskapsel.

In combinatie met een 4-tal bruidsmodeshows is dit een middag die u als toekomstig bruidspaar niet mag missen.

Trouwen in de Villa vindt plaats op zondag 26 oktober 2008 bij Villa de Vier Jaargetijden aan de Noordstraat 36 te Tilburg tussen 12:00 en 17:00 uur.

Entree: gratis.

Deelnemende bedrijven aan 'Trouwen in de Villa':

Marie-José Swolfs Bruidsmode & Couture - Lahaye Fotografie - Marco Mathieu juweliers - Atelier Lindebloesem - Frijters Vormgeving - Patisserie Robèrt van Beckhoven - Hardy's - Super zonnestudio Zondag - La Cloche Party & Event Catering - Dutch Limousine Service

Trouwen in de Villa

Parkeren: komt u met de auto dan verwijzen wij u door naar parkeergarage Knegtel aan de Gasthuisring (3 minuten loopafstand)


Villa de Vier Jaargetijden
Noordstraat 36
5038 EJ Tilburg

Tel.: 013 - 5367527
Fax.: 013 - 5900791

Trouwen in de Villa Trouwen in de Villa

Nieuwsbrief:
Heb je een leuk nieuwtje? Laat het ons dan weten!

Meer trouwnieuws:
» Algemeen trouwnieuws
» Nieuwsbrieven
» Beurzen en shows

Trouwen in de regio:
Meer weten over het onderwerp trouwen? Ga dan naar onze homepage.» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!