| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
trouwnieuws
» Algemeen trouwnieuws
   » Archief
» Nieuwsbrieven
   » Archief
» Beurzen en shows
   » 2018
   » 2019
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » trouwnieuws » nieuwsbrieven » Feest & Culinair toegelaten tot NVEP »
Feest & Culinair toegelaten tot NVEP
Let op: deze nieuwsbrief is op 19-12-2008 verzonden.


Feest & Culinair, het in catering, partyservice en events gespecialiseerde Zwolse bedrijf van Hans Snippe en José van Zanten is sinds kort vol trots lid van de Nederlandse Vereniging van Erkende Partycateraars (NVEP). De NVEP is een vereniging van kwaliteitsbewuste partycateraars met als doel het verbeteren van de kwaliteit en het imago van de partycateringbranche in Nederland. De toelatingscriteria voor een lidmaatschap van de NVEP zijn erg hoog. In oktober kreeg Feest & Culinair te horen dat zij aan alle criteria voldoen en dat zij toegelaten zijn als eerste lid in de regio Zwolle.

© Feest & Culinair

De Nederlandse Vereniging van Erkende Partycateraars is een vereniging waarbij grote landelijke partycateraars zich graag aansluiten om hoogwaardig en kwalitatief te kunnen ondernemen. De vereniging biedt haar leden kennis en expertise die zij nodig hebben in hun dagelijkse bedrijfsvoering om zich positief te onderscheiden van overige aanbieders. De NVEP bestaat sinds 2001 en telt op dit moment 45 leden. Chef-Kok Ronnie Holleboom van Feest & Culinair: "Met de toelating kunnen wij ons naar onze opdrachtgevers nog verder onderscheiden door waarborgen te bieden op het gebied van hygiëne, milieu, kwaliteit, professionaliteit en leverbetrouwbaarheid."

© Feest & Culinair

Eerder dit jaar opende Feest & Culinair haar nieuwe onderkomen aan de Telfordstraat in Zwolle, het bedrijf bestaat echter al sinds 2005. De afgelopen drie jaar heeft Feest & Culinair een groot klantenbestand opgebouwd, variërend van landelijk opererende organisaties en bedrijven en instellingen in Midden- en Noordoost Nederland tot particulieren. Onder het motto “verrassend veelzijdig” zorgt Feest & Culinair ervoor dat ieder evenement, of het nu gaat om een groot bedrijfsfeest of een diner thuis, uniek is.

Voor meer informatie:


Feest & Culinair
Telfordstraat 13 H
8013 RL ZWOLLE

Tel.: 038 - 4609300
Mobiel: 06 - 22528133Nieuwsbrief:
Heb je een leuk nieuwtje? Laat het ons dan weten!

Meer trouwnieuws:
» Algemeen trouwnieuws
» Nieuwsbrieven
» Beurzen en shows

Trouwen in de regio:
Meer weten over het onderwerp trouwen? Ga dan naar onze homepage.» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!