| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
trouwnieuws
» Algemeen trouwnieuws
   » Archief
» Nieuwsbrieven
   » Archief
» Beurzen en shows
   » 2018
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » trouwnieuws » nieuwsbrieven » Een spectaculair danspaleis op jullie bruiloft »
Een spectaculair danspaleis op jullie bruiloft
Let op: deze nieuwsbrief is op 19-12-2008 verzonden.


De Bruiloft DJ staat garant voor een smaakvolle, muzikale aankleding van jullie bruiloft. Of het nu een bescheiden of uitbundig huwelijksfeest moet zijn; alles is mogelijk. Ons doel is om van ieder huwelijksfeest een fantastisch feest te maken waar nog lang over gesproken zal worden.

Vanaf nu kan De Bruiloft DJ worden geboekt met een verlichte dansvloer. Met deze spectaculaire eye-catcher kan iedere bruiloft tot spectaculair danspaleis worden omgetoverd...

© De Bruiloft DJ

Jullie bruiloft is zonder twijfel één van de mooiste dagen van jullie leven. Natuurlijk wil je dat deze tot in de puntjes wordt verzorgd. Door onze ruime ervaring kunnen wij op alle wensen inspelen. Met onze muzikale invulling, zijn wij in staat om van iedere bruiloft een onvergetelijk feest te maken. Voor het bruidspaar én voor de gasten. En nu is het mogelijk om een opvallende extra belevenis aan iedere bruiloft toe te voegen; een verlichte dansvloer. Een echte aanrader voor een swingende bruiloft!

© De Bruiloft DJ

Er zijn twee soorten verlichte dansvloer; een LED of een conventionele verlichte dansvloer. Met een LED vloer is het mogelijk om iedere gewenste kleur te mixen met spectaculaire patronen en strakke kleuren. Via 255 digitale stappen van de hoofdkleuren rood, groen en blauw, zijn in totaal ruim 16 miljoen kleurencombinaties mogelijk. De hoofdkleuren zijn dimbaar van 0 tot 100 %. Afmetingen zijn mogelijk van 16m2 tot 100m2.

© De Bruiloft DJ

De conventionele verlichte dansvloer is de voorloper van de LED dansvloer maar dan met gloeilampen. Hiermee creëren we de ultieme Danceclassics sfeer. De vloer is van 20mm dik kunststof waardoor de vloer bestand is tegen intensief gebruik, veel minder glad dan glas, niet gevoelig voor harde voorwerpen en je kunt er een drankje op meenemen. De dansvloeren zijn absoluut veilig voor elke ondergrond dankzij de dikke rubberen strips aan de onderkant van de delen. De gebruikte verlichting geeft een helder gekleurd lichtschijnsel. Op iedere vierkante meter fonkelen twintig lichtpunten in vier kleuren. Afmetingen leverbaar van 24m2 tot 200m2. Het formaat van de dansvloer kan volledig worden aangepast aan beschikbaar ruimte van de locatie en aan de wensen van het bruidspaar.

Voor een vrijblijvende kennismaking nodigen wij geïnteresseerde bruidsparen graag uit in ons bedrijfsruimte, waar één van de bruiloftshows staat opgesteld. Tijdens een goed en informatief gesprek kunnen we toelichting geven op onze vele mogelijkheden. Neem dus gerust contact op voor een afspraak op een voor jullie geschikte dag en tijdstip.

Voor meer informatie:


De Bruiloft DJ
Europalaan Noord 54
6021 EH Budel
Tel. 0495 - 499842Nieuwsbrief:
Heb je een leuk nieuwtje? Laat het ons dan weten!

Meer trouwnieuws:
» Algemeen trouwnieuws
» Nieuwsbrieven
» Beurzen en shows

Trouwen in de regio:
Meer weten over het onderwerp trouwen? Ga dan naar onze homepage.» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!