| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
trouwnieuws
» Algemeen trouwnieuws
   » Archief
» Nieuwsbrieven
   » Archief
» Beurzen en shows
   » 2018
   » 2019
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » trouwnieuws » nieuwsbrieven » Trouwen in het Glazen Huis 2008 »
Trouwen in het Glazen Huis 2008
Let op: deze nieuwsbrief is op 19-12-2008 verzonden.


Altijd al gedroomd van een bijzondere bruiloft met alles erop en eraan, georganiseerd door 3FM en Beau Mariage weddingplanners? Dan is trouwen in het Glazen Huis echt iets voor jullie! Op dinsdag 23 december geven jullie elkaar het ja-woord in het Glazen Huis. Bijzondere ambtenaar Robert ten Brink zal speciaal voor jullie bruiloft, eenmalig de ambtenaarsfunctie vervullen.

Trouwen in het Glazen Huis betekent een bruiloft met alles erop en eraan. De bruid zal aangekleed worden met een prachtige japon van één van de top bruidsmodehuizen van het land; Amiga exclusieve Pronovias shop. Ook de bruidegom zal in een prachtig Van Gils pak worden gestoken, mede mogelijk gemaakt door Setpoint! Een bridalstylist van Beautypartner zal ervoor zorgen dat je als bruid straalt als nooit te voren. Ook de bloemen, prachtige ringen van het merk Desiree en een professionele fotograaf van Reflexx Reportages zullen niet ontbreken!Op traditionele wijze zullen jullie voor komen rijden bij het Glazen Huis voor de ceremonie, de loper ligt al voor jullie uit. Om de ceremonie extra speciaal te maken zal er live muziek aanwezig zijn. Na de ceremonie zal de bruidstaart van Dunya’ s taartenatelier worden aangesneden en kunnen jullie een toost uitbrengen met de 3 DJ’s in het Glazen Huis. Buiten zullen er allerlei verrassingen voor jullie klaarstaan. Na de taart & toast zal er een uitgebreide receptie in Flinstering, winnaar van het televisieprogramma Mijn tent is top, verzorgd worden, zodat jullie met jullie naaste familie en vrienden deze heugelijke dag kunnen vieren!Uiteraard houdt het na deze bijzondere dag niet op, de bruidssuite in het Bliss Hotel staat voor jullie klaar voor een onvergetelijke huwelijksnacht! Jullie zullen heerlijk in de watten worden gelegd en als kers op de taart gaan jullie heerlijk op huwelijksreis naar het chique en exclusieve Caribische eiland St. Vincent & The Grenadines, aangeboden door Silk Travel!

Deel de mooiste dag van jullie leven met iedereen. Biedt hier op het huwelijk in het Glazen Huis en draag bij aan de verbetering van de vluchtelingenhulp wereldwijd.


Beau Mariage Weddingplanners
Koraalrood 25
2718 SL Zoetermeer

Tel.: 079 - 3638125Nieuwsbrief:
Heb je een leuk nieuwtje? Laat het ons dan weten!

Meer trouwnieuws:
» Algemeen trouwnieuws
» Nieuwsbrieven
» Beurzen en shows

Trouwen in de regio:
Meer weten over het onderwerp trouwen? Ga dan naar onze homepage.» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!