| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
trouwnieuws
» Algemeen trouwnieuws
   » Archief
» Nieuwsbrieven
   » Archief
» Beurzen en shows
   » 2018
   » 2019
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » trouwnieuws » nieuwsbrieven » Style Devotion, specialist in gekleurde jurken »
Style Devotion, specialist in gekleurde jurken
Let op: deze nieuwsbrief is op 28-12-2008 verzonden.


Style Devotion heeft zich gespecialiseerd in het vervaardigen van gekleurde bruidsjaponnen voor betaalbare prijzen. Natuurlijk hebben wij ook de ecru of witte japonnen, maar tegenwoordig zie je vaak dat de bruid, die voor de tweede keer trouwt, kiest voor een betoverende japon in een schitterende kleur.

Style Devotion by Martin

Daarnaast is het mogelijk om samen met ons je eigen droomjapon te ontwerpen. Maak je wensen kenbaar en wij gaan voor jou aan de slag, waarbij ook bijpassende kinderkleding geen probleem is. Grote of kleine bruidskinderen, wij maken er een mooi plaatje van in dezelfde kleur of een leuke variant, dat zeker met vele complimenten zal worden beloond op jullie trouwdag.

Hoeveel kost dat dan? De prijzen zijn ook redelijk, voor ongeveer € 1500,- tot € 2000,- is de jurk gemaakt en wel, afhankelijk van de materialen die we in jouw opdracht gaan gebruiken. De stoffen kunnen bij ons op stalen worden bekeken, zoals zuiver zijde, organsa, satin duchesse en diverse kantenstoffen. Je krijgt uiteraard altijd eerst een offerte.

Style Devotion by Martin

Alles wordt tip-top op maat gemaakt in onze eigen atelier, zodat u kunt schitteren op die speciale dag. Wij garanderen perfectie op maat! Let wel op de levertijd van 4 a 5 maanden.

Verder is onze collectie uit te breiden met jasjes, bolero's, organza sjaals, lingerie, schoenen (ook in de kleur gemaakt) en schitterende sieraden. Ook voor de moeder van de bruid, bruidsmeisjes en andere gasten heeft Style Devotion stijlvolle avondkleding (gala of cocktail).

Style Devotion by Martin

Heeft u interesse, maak dan een afspraak met Style Devotion, uw stylist. Wij werken het liefst op afspraak en bieden u ook de gelegenheid om 's avonds te komen. De koffie staat klaar, tot ziens!


Style Devotion by Martin
Generaal Cronjestraat 152
2021 JN Haarlem
Tel.: 023 - 5266167Nieuwsbrief:
Heb je een leuk nieuwtje? Laat het ons dan weten!

Meer trouwnieuws:
» Algemeen trouwnieuws
» Nieuwsbrieven
» Beurzen en shows

Trouwen in de regio:
Meer weten over het onderwerp trouwen? Ga dan naar onze homepage.» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!