| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
trouwnieuws
» Algemeen trouwnieuws
   » Archief
» Nieuwsbrieven
   » Archief
» Beurzen en shows
   » 2018
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » trouwnieuws » nieuwsbrieven » Led's have a wedding! »
Led's have a wedding!
Let op: deze nieuwsbrief is op 28-12-2008 verzonden.


Dat led de toekomst heeft is bij velen al wel bekend. Dat ook vele bruiloften hierdoor een verfrissende impuls krijgen echter nog niet!

Disco-xl.nl

Het gedreven team van DISCO-XL.NL heeft een speciale wedding sensatie ontwikkeld voor een trendy bruiloft. Een led sterren doek aangevuld met trendy ledzuilen dragen zorg voor geweldige sfeer en een bruiloft met flair! Een normaliter ”koude zaal” zal enorm opfrissen en uw gasten zullen versteld staan van het effect.

Het is dan ook niet voor niets dat steeds meer zaaleigenaren zelf al overgaan tot het aanschaffen van led producten om de “standaard” bruiloftzaal een ander sfeerbeeld te geven. Helemaal compleet is de exclusive wedding show met bellenblaasmachine en plasma scherm voor het weergeven van video clips, trouwfoto's en spraakmakende momenten van het vrijgezellenfeest.

Disco-xl.nl

Martin Hoogland van Disco-xl verteld tevens dat de show standaard is voorzien van 4 tot 6 ledzuilen en dat tevens een xxl uitvoering mogelijk is, waarbij totaal 20 ledzuilen in de zaal worden geplaatst om de hele zaal een geweldige metamorfose te geven. De ledzuilen aangevuld met witte doeken en eyecatchers laten zo een waar paradijsje ontstaan voor de ultieme (white) wedding.

Voor meer informatie: www.disco-xl.nl

Disco-xl.nl
De Marsjes 63
7447 BZ Hellendoorn

Tel.: 06 - 14418002Nieuwsbrief:
Heb je een leuk nieuwtje? Laat het ons dan weten!

Meer trouwnieuws:
» Algemeen trouwnieuws
» Nieuwsbrieven
» Beurzen en shows

Trouwen in de regio:
Meer weten over het onderwerp trouwen? Ga dan naar onze homepage.» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!