| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
trouwnieuws
» Algemeen trouwnieuws
   » Archief
» Nieuwsbrieven
   » Archief
» Beurzen en shows
   » 2018
   » 2019
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » trouwnieuws » nieuwsbrieven » SKYFLY.nl, de bruiloft drive-in show van Nederland »
SKYFLY.nl, de bruiloft drive-in show van Nederland
Let op: deze nieuwsbrief is op 19-02-2009 verzonden.


De laatste 10 jaar hebben DJ's en drive-in shows de markt van feesten veroverd. Niet gek, want voor relatief lage bedragen heb je een avondvullend programma zonder pauzes en met al jullie verzoeknummers. De vraag naar professionele drive-in shows, met name bij bruiloften wordt steeds groter en groter. SKYFLY.nl drive-in shows beantwoordt aan deze vraag. Niet alleen bieden we service, flexibiliteit en kwaliteit tegen een scherpe prijs, maar ook garanties!

© SKYFLY.nl bruiloft drive-in shows

SKYFLY.nl was de eerste drive-in show in Nederland met LED-zuilen, veel collega’s hebben deze inmiddels gekopieerd. Wij vinden het een eer dat collega’s ons imiteren, maar wij zijn vooruitstrevend en hebben inmiddels een nieuwe show met nog mooiere LED-zuilen en zelfs een bijpassend DJ-Meubel.

Wilt u dat jullie bruiloftsfeest écht de mooiste dag van jullie leven wordt, boek dan nu de SKYFLY.nl bruiloft drive-in show. In 2008 hebben wij meer dan 150 geslaagde bruiloft drive-in shows mogen verzorgen.

© SKYFLY.nl bruiloft drive-in shows

Vanaf nu organiseren wij maandelijks demoavonden op diverse trouwlocaties in Nederland, waar u als toekomstig bruidspaar van harte welkom bent en zich kunt laten overtuigen van de kwaliteiten van SKYFLY.nl. U kunt dan in een persoonlijk gesprek jullie wensen zoals de muziekkeuze, (eventuele)
openingsdans en favoriete nummers kenbaar maken.

Tevens zullen wij hier enkele opties laten zien, wacht dachten jullie van een 42" plasmascherm voor jullie foto en/of videopresentatie, een romantisch wit achterdoek die net zoals onze LED-zuilen in elke kleur gemaakt kan worden, of een bellenblaasmachine voor bij jullie openingsdans?!

Volgende demo-avond:
Dinsdag 24 maart 2009Villa Sonsbeek te Arnhem


Onze bruiloftshows staan garant voor een geslaagde avond mede dankzij de kwaliteit en uiterst professionele uitstraling van elke show en natuurlijk onze ervaren allround bruiloft DJ/entertainer van formaat!


SKYFLY.nl bruiloft drive-in shows
Steenbakkersweg 44
7553 EK Hengelo

Tel.: 06 - 42133690

SKYFLY.nl bruiloft drive-in showsSKYFLY.nl bruiloft drive-in shows

Nieuwsbrief:
Heb je een leuk nieuwtje? Laat het ons dan weten!

Meer trouwnieuws:
» Algemeen trouwnieuws
» Nieuwsbrieven
» Beurzen en shows

Trouwen in de regio:
Meer weten over het onderwerp trouwen? Ga dan naar onze homepage.» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!