| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
trouwnieuws
» Algemeen trouwnieuws
   » Archief
» Nieuwsbrieven
   » Archief
» Beurzen en shows
   » 2018
   » 2019
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » trouwnieuws » nieuwsbrieven » Trouwbeurs in Partycentrum Starlight »
Trouwbeurs in Partycentrum Starlight
Let op: deze nieuwsbrief is op 19-02-2009 verzonden.


Wie plannen heeft om te gaan trouwen zou op maandag 2 maart a.s. beslist eens een kijkje moeten gaan nemen op de trouwbeurs in Partycentrum Starlight in Nijkerkerveen.

Om 20.00 uur is er een unieke lasershow, gevolgd door optredens van diverse artiesten, waarmee de beurs officieel wordt geopend. Voor diegene waarvan de emoties te hoog oplopen is er een zaal ingericht waar rustige live muziek wordt verzorgd. Hier kan men ook terecht voor een kopje koffie, thee of andere dranken.

© Starlight Partycentrum

De trend om je relatie te bezegelen met een trouwdag is niet in het minst ingezet door de 'rich & famous' van deze wereld, die regelmatig de glossy’s halen met spraakmakende huwelijksfeesten. Maar een zorgvuldig gestylde trouwdag in een Franse kasteeltuin of op het witte strand van een tropisch eiland is helaas slechts voor weinigen weggelegd. In de wereld van alledag komt het regisseren van de trouwdag vooral neer op het organisatietalent en creativiteit van het aanstaande bruidspaar. "Met de trouwbeurs willen wij de aanstaande bruidsparen daarbij een eindje op weg helpen" zegt Erico Veer van Starlight.

Op de trouwbeurs tonen de deelnemers welke bijdrage zij kunnen leveren aan een perfect huwelijksfeest. Zo is er van alles te zien op het gebied van bruidsmode, haarstyling, bruidsmake-up en nail-art. Men kan kijken naar ringen, bloemen, fotoreportages en mogelijkheden voor vervoer. Tevens zijn er diverse artiesten aanwezig die de muzikale invulling kunnen verzorgen op het huwelijksfeest.

© Starlight Partycentrum

Bij de vriendelijke medewerkers van Starlight kan men tijdens de trouwbeurs terecht voor informatie over Starlight als feestlocatie. Zij hebben zoveel ervaring met het organiseren van trouwfeesten dat je hen dus eigenlijk wel 'weddingplanners' kunt noemen. Van een modern tot een klassiek huwelijksfeest, de mogelijkheden zijn eindeloos. Voor Starlight staat dan ook een ding vast, zij helpen waar ze maar kunnen om deze dag tot één van de mooiste dagen uit je leven te maken!

Maandag 2 maart van 19.00 tot 22.00 uur:

Trouwbeurs in Partycentrum Starlight in Nijkerkerveen.

De toegang is gratis.

© Starlight Partycentrum


Starlight Partycentrum
Amersfoortseweg 138
3864 NH Nijkerkerveen

Tel.: 033 - 257 1248

Starlight PartycentrumStarlight Partycentrum

Nieuwsbrief:
Heb je een leuk nieuwtje? Laat het ons dan weten!

Meer trouwnieuws:
» Algemeen trouwnieuws
» Nieuwsbrieven
» Beurzen en shows

Trouwen in de regio:
Meer weten over het onderwerp trouwen? Ga dan naar onze homepage.» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!