| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
trouwnieuws
» Algemeen trouwnieuws
   » Archief
» Nieuwsbrieven
   » Archief
» Beurzen en shows
   » 2018
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » trouwnieuws » nieuwsbrieven » Lente editie Wedding Dreams in La Sonnerie »
Lente editie Wedding Dreams in La Sonnerie
Let op: deze nieuwsbrief is op 19-03-2009 verzonden.


De voorjaarseditie van de bekende Trouw- en Jubileumbeurs Wedding Dreams vindt voor de vierde maal plaats in Hotel Restaurant La Sonnerie in Son en Breugel.

© Hotel Restaurant La Sonnerie

Wedding Dreams verwelkomt de bezoekende aanstaande bruids- of jubileumparen in een sfeervolle ambiance en laat ze ervaren wat de aanwezige professionals kunnen betekenen op hun echte huwelijksdag of jubileumviering.

Tijdens de beurs vindt er drie keer per dag een modeshow plaats in de trouwkapel waar de bezoekers, onder het genot van bruidstaart én champagne een indruk kunnen opdoen van de trouw- & jubileumkleding, trouwringen en sieraden, op maat gemaakte hoeden, bruidsboeketten en de schitterende locatie van Hotel Restaurant La Sonnerie.

© Hotel Restaurant La Sonnerie

Bezoekende paren en hun familie vinden op de beurs ook alles voor een perfecte huwelijks- of jubileumsdag, vrijgezellenavond én zelfs de huwelijksreis. Wedding Dreams is een bijzonder complete beurs die de bezoekers kennis laat maken met o.a. ballondecoraties, huwelijksfotograaf, trouwkaarten, bedankjes en diverse trouwauto’s waaronder een limousine en bus en uiteraard de schitterende trouwkapel en bruidssuites van La Sonnerie.

© Hotel Restaurant La Sonnerie

Wedding Dreams laat uw huwelijks- of jubileumsdag dromen uitkomen op zaterdag 28 maart van 18.00 – 22.00 uur en op zondag 29 maart van 11.00 – 17.00 uur aan de Nieuwstraat 45 te Son en Breugel.

Toegangskaarten van 5 euro p.p. zijn te verkrijgen bij de deelnemers aan de beurs, aan de deur of via www.weddingdreams.nl


Hotel Restaurant La Sonnerie
Nieuwstraat 45
5691 AB Son

Tel.: 0499 - 460222

Hotel Restaurant La Sonnerie Hotel Restaurant La Sonnerie

Nieuwsbrief:
Heb je een leuk nieuwtje? Laat het ons dan weten!

Meer trouwnieuws:
» Algemeen trouwnieuws
» Nieuwsbrieven
» Beurzen en shows

Trouwen in de regio:
Meer weten over het onderwerp trouwen? Ga dan naar onze homepage.» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!