| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
trouwnieuws
» Algemeen trouwnieuws
   » Archief
» Nieuwsbrieven
   » Archief
» Beurzen en shows
   » 2018
   » 2019
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » trouwnieuws » nieuwsbrieven » Maak kans op een bellenblaasmachine »
Maak kans op een bellenblaasmachine
Let op: deze nieuwsbrief is op 05-06-2009 verzonden.


Trouwen is weer hip. Na een flinke dip in de jaren 90 is het ja-woord weer helemaal in. Bij een geslaagd bruiloftsfeest hoort muziek.

SKYFLY.nl drive in shows is al jaren een begrip in de regio Overijssel en is werkzaam in heel Nederland. Met de opening van een nieuwe vestiging in Arnhem, springen zij in op de groeiende trouwmarkt.

© SKYFLY.nl bruiloft drive-in shows

Sinds deze week is Robert de Haas als vestigingsmanager Arnhem aangesteld. De Haas is met zijn evenementen organisatiebureau TMS Productions al een aantal jaar bekend met SKYFLY.nl. Maar vanaf deze week slaan de twee partners de handen ineen. Van de kredietcrisis hebben ze weinig last. Juist in tijden van crisis wordt er meer getrouwd.

De Haas heeft inmiddels 16 jaar ervaring. Hij startte met ‘Drive in show The Music Station’, in Arnhem. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot TMS Productions, een full service evenementen organisatiebureau. Hét hoogtepunt van zijn bedrijf is dat hij een bijdrage heeft geleverd aan het prinselijk huwelijk tussen Prins Floris en Aimée Söhngen op Paleis het Loo.

© SKYFLY.nl bruiloft drive-in shows

Toch is zijn affiniteit met kwaliteits drive in shows altijd gebleven. De uitstraling van de SKYFLY.nl drive in shows is ongekend professioneel en uitermate verzorgd. Met meer dan 150 bruiloftsfeesten per jaar mag SKYFLY.nl zich oprecht 'Dé bruiloft drive in show van Nederland’ noemen. Niet voor niets zijn zij als partner erkend door de Beroepsorganisatie Weddingplanners Nederland'.

'Toen ik werd gevraagd om vestigingsmanager van SKYFLY.nl Arnhem te worden, hoefde ik dus niet lang na te denken. Bruiloften veranderen. Mensen kiezen steeds vaker voor de voordelen van een drive in show. Een DJ heeft bijvoorbeeld een zeer uitgebreid repertoire en draait zonder pauzes originele nummers. Iedere bruiloft wordt met een drive in show van SKYFLY.nl gegarandeerd een onvergetelijke ervaring voor het bruidspaar en hun gasten'.

© SKYFLY.nl bruiloft drive-in shows

SKYFLY.nl organiseert maandelijks demoavonden om geïnteresseerden een goed beeld van de diverse mogelijkheden te geven. Zo kan de show aangevuld worden met bijvoorbeeld een saxofonist, zanger of zangeres. Deze avonden worden door de aanstaande bruidsparen als zeer prettig ervaren. ‘Je laat de klant een beetje proeven van de wijn, maar de champagne komt pas op hun huwelijksdag. Trouwen moet de mooiste dag van je leven zijn. Wij maken er de mooiste dag van'.

Aanstaande bruidsparen maken nu op de website van SKYFLY.nl kans op een bellenblaasmachine XL.


SKYFLY.nl bruiloft drive-in shows
Steenbakkersweg 44
7553 EK Hengelo

Tel.: 06 - 42133690

SKYFLY.nl bruiloft drive-in showsSKYFLY.nl bruiloft drive-in shows


Nieuwsbrief:
Heb je een leuk nieuwtje? Laat het ons dan weten!

Meer trouwnieuws:
» Algemeen trouwnieuws
» Nieuwsbrieven
» Beurzen en shows

Trouwen in de regio:
Meer weten over het onderwerp trouwen? Ga dan naar onze homepage.» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!