| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
trouwnieuws
» Algemeen trouwnieuws
   » Archief
» Nieuwsbrieven
   » Archief
» Beurzen en shows
   » 2018
   » 2019
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » trouwnieuws » nieuwsbrieven » 3e trouwbeurs in de Meerhoeve »
3e trouwbeurs in de Meerhoeve
Let op: deze nieuwsbrief is op 22-09-2009 verzonden.


Trouwen, trouwen, trouwen. Dat is waar het om draait op de trouwbeurs in restaurant De Meerhoeve in Oud Ade. Kom ook kijken op zondag 27 september van 11:00 tot 17:00 uur en doe leuke ideeën op voor de mooiste dag van je leven!

© Restaurant Partyboerderij De Meerhoeve

Je bent net gevraagd en bent dus op zoek naar mogelijkheden om van jouw trouwdag de mooiste dag van je leven te maken? Dan mag je de trouwbeurs in De Meerhoeve niet missen! Deze beurs is groots opgezet met live entertainment, bruidsshows, diverse demonstraties en natuurlijk vele stands die hun diensten aan jou leveren om jullie huwelijksdag zo compleet mogelijk te maken. Tijdens deze bruidsbeurs vind je als aanstaand bruidspaar dé ideale partners om jouw huwelijksfeest tot in de puntjes te verzorgen.

Bij de diverse standhouders kun je je laten informeren over exclusief trouwvervoer, bruidsboeketten, trouwringen, bruidstaarten, bedankjes, ballonnen, bruidsmake-up, bruidskapsel, bruidskleding, fotoreportages, rondvaartarrangementen, bloemdecoratie, etcetera.

Uiteraard ook de hele dag live shows van bruidskleding en artiesten. Tevens ontvangt elk aanstaand bruidspaar een gevulde tas boordevol aanbiedingen van de deelnemende bedrijven.

© Restaurant Partyboerderij De Meerhoeve

Nieuw dit jaar is de lancering van de website trouweninkaagenbraassem.nl waarop deze bedrijven zich presenteren om een compleet overzicht te kunnen bieden over trouwen in de gemeente Kaag en Braassem.

Iedereen is van harte welkom op deze fantastische trouwbeurs in Restaurant & Partyboerderij De Meerhoeve aan de Boekhorsterweg 18 te Oud-Ade. Parkeren kun je kosteloos direct voor de deur en de toegang tot de trouwbeurs is ook gratis.

© Restaurant Partyboerderij De Meerhoeve


Restaurant Partyboerderij De Meerhoeve
Boekhorsterweg 18
2374 BN Oud-Ade

Tel.: 071 - 5018291

Restaurant Partyboerderij De Meerhoeve Restaurant Partyboerderij De Meerhoeve

Nieuwsbrief:
Heb je een leuk nieuwtje? Laat het ons dan weten!

Meer trouwnieuws:
» Algemeen trouwnieuws
» Nieuwsbrieven
» Beurzen en shows

Trouwen in de regio:
Meer weten over het onderwerp trouwen? Ga dan naar onze homepage.» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!