| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
trouwnieuws
» Algemeen trouwnieuws
   » Archief
» Nieuwsbrieven
   » Archief
» Beurzen en shows
   » 2018
   » 2019
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » trouwnieuws » nieuwsbrieven » Bruidsmodeshow van Het Bruidsarsenaal 2009 »
Bruidsmodeshow van Het Bruidsarsenaal 2009
Let op: deze nieuwsbrief is op 22-09-2009 verzonden.


Op 26 en 27 september zal de Noorderkerk in Hoorn het gigantische middelpunt worden van een prachtig bruidsspektakel. Het Bruidsarsenaal, het grootste bruidsmodehuis van Nederland, presenteert dan haar nieuwste collecties bruidsjurken van 2010.

© Het Bruidsarsenaal

Kaarslicht, ruisende japonnen, bewonderende blikken en fluisterende stemmen omvatten de unieke en bijzondere sfeer tijdens deze bruidsmodeshow. Bruiden, hun familie en vriendinnen, maar ook hun aanstaande mannen, kunnen gaan genieten van al het moois op de catwalk. Het Bruidsarsenaal presenteert de trendy jurken van Cymbeline, 7th Street, couture van David Fielden en de prachtige creaties van Pronovias.

Dat en nog veel meer zijn de ingrediënten die zorgen voor een enorme dosis inspiratie. Niet alleen valt er te genieten van de nieuwste collectie bruidsjurken maar ook van de collecties avondkleding, accessoires en trouwkostuums.

Het label 7th Street zal haar debuut maken op de Hoornse catwalk. De collectie met een zeer bijzondere reeks japonnen. Deze laat zich inspireren tijdens de reizen naar wereldsteden als New York, Milaan, Londen en Parijs.

© Het Bruidsarsenaal

Ook nodigen we de mannen van harte uit om te komen kijken wat de MISC, Men Industry Styling Company, voor 2010 showt op de catwalk. De dressmen tonen de nieuwste trends op het gebied van trouwkostuums.

Voor, tussen en na de bruidsmodeshow is er volop gelegenheid om een van de vele stands te bezoeken. Je kunt hier alvast je eerste voorbereidingen treffen voor jullie grote dag. Denk eens aan de trouwringen, de huwelijksreis, trouwkaarten, de fotograaf, trouwlocaties en nog veel meer.

Op zaterdag 26 en zondag 27 september heten we alle bruiden, bruidegommen, hun familie, vrienden en vriendinnen van harte welkom voor dit spektakel. Er zijn twee shows per avond. De eerste bruidsmodeshow begint om 19:00 uur. De tweede bruidsmodeshow begint om 21:00 uur.

Kaarten zijn € 15,- en telefonisch te reserveren op het nummer: 0229-272622.

Je kunt uiteraard via de mail reserveren info@bruidsarsenaal.nl


Het Bruidsarsenaal

Dorpsweg 102
1631 DJ Oudendijk

Tel.: 0229 - 272622

Het Bruidsarsenaal

Nieuwsbrief:
Heb je een leuk nieuwtje? Laat het ons dan weten!

Meer trouwnieuws:
» Algemeen trouwnieuws
» Nieuwsbrieven
» Beurzen en shows

Trouwen in de regio:
Meer weten over het onderwerp trouwen? Ga dan naar onze homepage.» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!