| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
trouwnieuws
» Algemeen trouwnieuws
   » Archief
» Nieuwsbrieven
   » Archief
» Beurzen en shows
   » 2018
   » 2019
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » trouwnieuws » nieuwsbrieven » Najaarseditie van Wedding Dreams »
Najaarseditie van Wedding Dreams
Let op: deze nieuwsbrief is op 20-10-2009 verzonden.


Op zaterdag 31 oktober en zondag 1 november aanstaande vindt in Van der Valk Hotel Eindhoven de najaarseditie van trouw- en jubileumbeurs Wedding Dreams plaats.

© Wedding Dreams

Wedding Dreams verwelkomt de bezoekende aanstaande bruids- of jubileums paren in een sfeervolle ambiance en laat ze ervaren wat de aanwezige professionals kunnen betekenen op hun echte huwelijksdag of jubileumviering.

Tijdens de beurs vinden er tevens modeshows plaats waar de bezoekers, onder het genot van bruidstaart én champagne een indruk kunnen opdoen van de trouw- & jubileumkleding, trouwringen en sieraden, op maat gemaakte hoeden en kleding, bruidsboeketten en de schitterende locatie van Hotel Eindhoven.

Naast de 18 multifunctionele zalen beschikt Hotel Eindhoven over een 4-sterren hotelaccommodatie. Tijdens de beurs kunt u het aanbod, bestaande uit standaard- en luxe kamers, torenkamers, juniorsuites, business suite, bruidssuites en 2 zeer luxe penthouse suites vanzelfsprekend bekijken.

© Wedding Dreams

Bezoekende paren en hun familie vinden op de beurs alles voor een perfecte huwelijks- of jubileumdag. Wedding Dreams is een bijzonder complete beurs die de bezoekers kennis laat maken met o.a. ballondecoraties, huwelijksfotograaf, huwelijkszangeres, trouwkaarten en bedankjes en diverse trouwauto's waaronder een limousine en prachtige koetsen.

© Wedding Dreams

Wedding Dreams laat uw huwelijksdag dromen uitkomen op 31 oktober van 18.00 – 22.00 uur en op 1 november van 11.00 – 17.00 uur aan de Aalsterweg 322 te Eindhoven. Toegangskaarten van 5 euro p.p. zijn te verkrijgen aan de zaal, bij de deelnemers aan de beurs of via www.weddingdreams.nl.


Wedding Dreams

Wedding DreamsWedding Dreams


Susanne Scheepers - Exclusieve Hoeden
De Kortveter 80
5554 LX Valkenswaard
Tel.: 06 - 22498151

Susanne Scheepers - Exclusieve HoedenSusanne Scheepers - Exclusieve Hoeden

Nieuwsbrief:
Heb je een leuk nieuwtje? Laat het ons dan weten!

Meer trouwnieuws:
» Algemeen trouwnieuws
» Nieuwsbrieven
» Beurzen en shows

Trouwen in de regio:
Meer weten over het onderwerp trouwen? Ga dan naar onze homepage.» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!