| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
trouwnieuws
» Algemeen trouwnieuws
   » Archief
» Nieuwsbrieven
   » Archief
» Beurzen en shows
   » 2018
   » 2019
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » trouwnieuws » nieuwsbrieven » Een onvergetelijke dag op Trouwbeurs 2009 »
Een onvergetelijke dag op Trouwbeurs 2009
Let op: deze nieuwsbrief is op 20-10-2009 verzonden.


Witte droomjurken, goed gesneden herenkostuums, elegante boeketten, fraaie bruidstaarten en bruisende champagne. Het huwelijk is weer helemaal terug van weggeweest. Steeds vaker maken de zakelijke samenlevingscontracten plaats voor de romantische ceremonie van het elkaar trouw beloven ten overstaan van familie en vrienden.

© Starlight Partycentrum

Wie plannen heeft om te gaan trouwen zou op maandag 2 november aaanstaande beslist eens een kijkje moeten gaan nemen op de trouwbeurs in Partycentrum Starlight in Nijkerkerveen. Om 20.00 uur is er een unieke lasershow, gevolgd door optredens van diverse artiesten, waarmee de beurs officieel wordt geopend. Voor diegene waarvan de emoties te hoog oplopen is er een zaal ingericht waar rustige live muziek wordt verzorgd. Hier kan men ook terecht voor een kopje koffie, thee of andere dranken.

De trend om je relatie te bezegelen met een trouwdag is niet in het minst ingezet door de ‘rich & famous’ van deze wereld, die regelmatig de glossy’s halen met spraakmakende huwelijksfeesten. Maar een zorgvuldig gestylde trouwdag in een Franse kasteeltuin of op het witte strand van een tropisch eiland is helaas slechts voor weinigen weggelegd. In de wereld van alledag komt het regisseren van de trouwdag vooral neer op het organisatietalent en creativiteit van het aanstaande bruidspaar. "Met de trouwbeurs willen wij de aanstaande bruidsparen daarbij een eindje op weg helpen", zegt Erico Veer van Starlight.

© Starlight Partycentrum

Op de trouwbeurs tonen de deelnemers welke bijdrage zij kunnen leveren aan een perfect huwelijksfeest. Zo is er van alles te zien op het gebied van bruidsmode, haarstyling, bruidsmake-up en nail art. Men kan kijken naar ringen, bloemen, fotoreportages en mogelijkheden voor vervoer en wordt het allemaal even te veel dan is er de mogelijkheid om professioneel begeleid te worden door twee hartelijke dames.

Bij de vriendelijke medewerkers van Starlight kan men tijdens de trouwbeurs terecht voor informatie over Starlight als feestlocatie. Zij hebben veel ervaring met het organiseren van trouwfeesten, modern of een klassiek huwelijksfeest, de mogelijkheden zijn eindeloos. Voor Starlight staat dan ook een ding vast; het zorgen voor een tevreden bruidspaar dat terug kan kijken op een prachtige dag met aansluitend een geweldige feestavond!

Maandag 2 november 2009 van 19.00 tot 22.00 uur: Trouwbeurs in Partycentrum Starlight, Amersfoortseweg 138, Nijkerkerveen. De toegang is GRATIS.

© Starlight Partycentrum


Starlight Partycentrum
Amersfoortseweg 138
3864 NH Nijkerkerveen

Tel.: 033 - 2571248

Starlight PartycentrumStarlight Partycentrum

Nieuwsbrief:
Heb je een leuk nieuwtje? Laat het ons dan weten!

Meer trouwnieuws:
» Algemeen trouwnieuws
» Nieuwsbrieven
» Beurzen en shows

Trouwen in de regio:
Meer weten over het onderwerp trouwen? Ga dan naar onze homepage.» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!