| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
trouwnieuws
» Algemeen trouwnieuws
   » Archief
» Nieuwsbrieven
   » Archief
» Beurzen en shows
   » 2018
   » 2019
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » trouwnieuws » nieuwsbrieven » De Hartstocht officiële trouwlocatie van Almere »
De Hartstocht officiële trouwlocatie van Almere
Let op: deze nieuwsbrief is op 03-12-2009 verzonden.


Naast Amsterdam, waar zeilend op het BuitenIJ al getrouwd kon worden, is de Hartstocht vanaf 2010 ook officiële trouwlocatie voor de gemeente Almere. Andere plaatsen langs het IJsselmeer zijn op aanvraag mogelijk.

Aansluitend een feest aan boord van het Tall-Ship 'de Hartstocht' garandeert een onvergetelijke trouwdag. De nautische sfeer, de ruimte van het water en het zeilen geven een bijzondere dimensie aan de feestlocatie. De dynamiek van het schip gaat over op de gasten, waardoor een bruisend feest gegarandeerd is.

Bruiloften aan boord zijn altijd verschillend afhankelijk van de wensen van het bruidspaar, maar ze zijn altijd bijzonder. Door de bijzondere tuigage van de Hartstocht is het onder alle omstandigheden mogelijk om comfortabel te zeilen.

Met de chef-koks kunnen culinair zeer hoogstaande en exclusieve diners en buffetten samengesteld worden. Afhankelijk van het programma varieert de capaciteit van het schip van 60 tot 120 gasten.Uiteraard kunt u met uw gasten aansluitend aan boord van de Hartstocht overnachten. Samen met uw gasten genieten van de zonsondergang op het water, dansend op het dek bij het licht van kaarsen en de maneschijn.

Alleen bij de bezichtiging kan de schoonheid en de sfeer van het interieur en het imposante van dit Tall-Ship ervaren worden. Met trots geven wij een rondleiding. U kunt hiervoor ten alle tijde een afspraak maken.

Om alvast een indruk te krijgen kunt u het volgende filmpje bekijken:
Rederij Quo Vadis
ligplaats Amsterdam

Tel.: 073 - 6125433
Nieuwsbrief:
Heb je een leuk nieuwtje? Laat het ons dan weten!

Meer trouwnieuws:
» Algemeen trouwnieuws
» Nieuwsbrieven
» Beurzen en shows

Trouwen in de regio:
Meer weten over het onderwerp trouwen? Ga dan naar onze homepage.» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!