| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
trouwnieuws
» Algemeen trouwnieuws
   » Archief
» Nieuwsbrieven
   » Archief
» Beurzen en shows
   » 2018
   » 2019
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » trouwnieuws » nieuwsbrieven » Nieuw op Trouweninderegio.nl: trouwnieuws »
Nieuw op Trouweninderegio.nl: trouwnieuws
Let op: deze nieuwsbrief is op 03-12-2009 verzonden.


Sinds afgelopen donderdag staat er weer een nieuw onderdeel online op onze website, namelijk het trouwnieuws. Hier kun je op de hoogte blijven van al het nieuws over het onderwerp trouwen en vind je alles wat wij voor je hebben gevonden op internet.

Het allerlaatste nieuws op het gebied van trouwen en bruiloften, dat wij interessant genoeg vinden voor onze bezoekers vind je onder 'algemeen trouwnieuws'. Van een aanstaande bruiloft van BN-ers of internationale sterren tot praktisch trouwnieuws en andere grappige, opvallende en opmerkelijke berichten.

Daarnaast bevat dit onderdeel alle nieuwsbrieven, die we zelf naar onze bezoekers hebben gestuurd met daarin informatie over diverse beurzen, nieuwe producten die je misschien nog niet kent en leuke acties van onze adverteerders.

Ook is het hardstikke leuk om eens een trouwbeurs of een bruidsmodeshow te bezoeken. Je doet er veel inspiratie op voor jullie bruiloft. De beurzen en shows die zich bij ons hebben aangemeld staan hier mooi gerangschikt in een handig overzicht, zodat je altijd weet of er bij jullie in de buurt binnenkort een trouwbeurs of bruidsshow gehouden wordt.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van al ons nieuws over trouwen, dan kun je je aanmelden via onze rss-feed. Dat is een handige tool, waarmee je dan via je eigen computer altijd kunt zien of wij nieuwe items hebben geplaatst. Deze kun je dan direct gaan bekijken op onze site.

Ben je zelf ergens een leuk of merkwaardig nieuwtje over het onderwerp trouwen tegengekomen of weet je nog een trouwbeurs? Laat het ons dan weten! Veel plezier met dit nieuwe onderdeel van onze site!Nieuwsbrief:
Heb je een leuk nieuwtje? Laat het ons dan weten!

Meer trouwnieuws:
» Algemeen trouwnieuws
» Nieuwsbrieven
» Beurzen en shows

Trouwen in de regio:
Meer weten over het onderwerp trouwen? Ga dan naar onze homepage.» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!