| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
trouwnieuws
» Algemeen trouwnieuws
   » Archief
» Nieuwsbrieven
   » Archief
» Beurzen en shows
   » 2018
   » 2019
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » trouwnieuws » nieuwsbrieven » Origineel alternatief voor de openingsdans »
Origineel alternatief voor de openingsdans
Let op: deze nieuwsbrief is op 29-12-2009 verzonden.


Wat dacht je van een leuk alternatief voor openingsdans? Nu horen we jullie natuurlijk al denken, de openingsdans?! Het feest kun je op een aantal manieren openen, van een traditionele foxtrot tot een zelf ingestudeerde act.

Vaak horen wij dat de aanstaande bruidsparen wat huiverig zijn voor de openingsdans. Ze geven aan dat ze de foxtrot niet kennen of dat ze niet kunnen dansen. Toch 'hoort' een feest door jullie als bruidspaar geopend te worden. Dance Emotion Drive-in Show heeft hier wat op gevonden...

Wij kunnen in plaats van de traditionele openingsdans een leuke workshop voor jullie verzorgen. Deze workshop heet 'Love is in the Air!'

Wat gebeurt er tijdens de workshop? Alle aanwezigen vragen wij naar voren te komen zodat iedereen actief meedoet met deze workshop. De details houden we even voor ons, maar het gaat uiteraard over liefde en dat jullie gasten met veel liefde met jullie meedansen, want er is zojuist heel veel liefde over jullie heen gevallen. Liefde is net als een kokosnoot, het komt zomaar naar beneden vallen. We hebben al vele mooie reacties gekregen en zelf ervaren dat dit een mooie opening van jullie feest is.

Natuurlijk hebben we nog een paar andere openingsnummers, maar dat willen we graag in een persoonlijk gesprek met jullie bespreken. De traditionele openingsfoxtrot kan nog steeds, dat is dus ook geen probleem voor ons.Wij hebben, omdat we al meer dan 20 jaar bestaan, ook nog een leuke actie voor jullie in petto: als jullie Dance Emotion Drive-in Show boeken, dan geven wij € 50,- korting op de totale boeking!

Spreekt dit jullie aan? Neem dan contact met ons op om een vrijblijvende afspraak te maken voor een oriënterend gesprek.


Dance Emotion drive-in shows
Maasdijk 44
3271 CA Mijnsheerenland

Nieuwsbrief:
Heb je een leuk nieuwtje? Laat het ons dan weten!

Meer trouwnieuws:
» Algemeen trouwnieuws
» Nieuwsbrieven
» Beurzen en shows

Trouwen in de regio:
Meer weten over het onderwerp trouwen? Ga dan naar onze homepage.» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!