| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
trouwnieuws
» Algemeen trouwnieuws
   » Archief
» Nieuwsbrieven
   » Archief
» Beurzen en shows
   » 2018
   » 2019
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » trouwnieuws » nieuwsbrieven » Carlton Oasis Hotel staat in het teken van trouwen »
Carlton Oasis Hotel staat in het teken van trouwen
Let op: deze nieuwsbrief is op 05-01-2010 verzonden.


Bruidsbeurs Carlton Oasis
Op 24 januari 2010 informeren diverse standhouders aanstaande bruidsparen graag over de mooiste dag van hun leven. Gasten kunnen sfeer proeven, het aanbod en de trends bekijken op het gebied van bruidsmode, trouwvervoer, visagie, give aways, fotografie, etcetera.

Tijdens deze dag zullen er bovendien 3 wervelende modeshows plaats vinden. De openingstijden van deze beurs in het Carlton Oasis Hotel te Spijkenisse zijn van 12.00 tot 16.00 uur en de entree voor deze beurs is gratis.


Trouw voor 1 dag!
Daarnaast kan er op 13 februari 2010 in het Carlton Oasis getrouwd worden voor 1 dag! Een uniek concept voor mensen met knikkende knieën, trouwlustigen of een origineel vrijgezellenfeest.

De onlangs gerenoveerde zalen op de 1e etage zijn speciaal voor deze dag omgetoverd tot een 'love chapel'. Alles ligt klaar voor het 'bruidspaar': sprookjesachtige bruidsjurken, sluiers, vintage jacquets, kunststof bruidsboeketten, de muziek en natuurlijk gouden plastic ringen met fonkelende edelstenen (die meegenomen mogen worden).

Van de spetterende miniceremonie, onder een rozenboog vol bloemetjes, wordt een trouwfoto voor thuis gemaakt. Er zijn ook tissues voor degene die het niet droog kunnen houden. Helaas is het sprookje maar voor 1 dag. Maar wellicht smaakt het naar meer?Trouwen kan alleen op 13 februari met een reservering. Er kan getrouwd worden tussen 14.00 en 17.00 uur. Ben je 16 of 80, wil je trouwen met mannen of vrouwen of zelfs met een aantal vriendinnen? Alles kan. The more the marrieder! Familie en vrienden zijn uiteraard van harte welkom om dit bijzondere moment mee te beleven.

De kosten bedragen € 25,- per liefdespaar. Maak deze romantische dag compleet met een Valentijn verwendiner met als afsluiter een chocoladefontein of een romantische overnachting in een luxe kamer.

Valentijnsarangement
In het Valentijnsweekend kunt u uw geliefde, stille aanbidder of speciale vriend op zaterdag 13 én zondag 14 februari 2010 extra aandacht geven. Romantisch uit eten, aandacht voor elkaar, kaarslicht, lekkere wijn en natuurlijk heerlijk eten... Beide dagen serveren wij een verwendiner met als romantische afsluiter een chocoladefontein met allerlei lekkere dippings!

4-Gangen diner € 32,50 per persoon.

Wilt u de avond goed afsluiten? Boek dan ons Valentijnsarrangement met overnachting!

Meer informatie en aanmeldingen via 0181 – 62 52 22 of via onze websiteCarlton Oasis Hotel
Curieweg 1
3208 KJ Spijkenisse

Tel.: 0181 - 625222Nieuwsbrief:
Heb je een leuk nieuwtje? Laat het ons dan weten!

Meer trouwnieuws:
» Algemeen trouwnieuws
» Nieuwsbrieven
» Beurzen en shows

Trouwen in de regio:
Meer weten over het onderwerp trouwen? Ga dan naar onze homepage.» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!