| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
trouwnieuws
» Algemeen trouwnieuws
   » Archief
» Nieuwsbrieven
   » Archief
» Beurzen en shows
   » 2018
   » 2019
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » trouwnieuws » nieuwsbrieven » 3-in-1 pakket bij DreamHouse Studio »
3-in-1 pakket bij DreamHouse Studio
Let op: deze nieuwsbrief is op 05-01-2010 verzonden.


DreamHouse Studio is al meer dan 8 jaar een eigenzinnige winkel in hartje
's-Hertogenbosch schuin tegenover de ABN Amro, net om 't hoekje. Je vindt er bruidsmode voor hem en haar, visagie & hairstyling en trouwfotografie, alles in 1 winkel. Het Bossche bedrijf dat gerund wordt door Hans en Lucy is een knusse winkel waar je je meteen thuisvoelt.

"Dat gevoel hebben wij zelf ook elke dag weer", zegt Hans. "Ons concept is weliswaar nieuw in Europa en elk onderdeel wordt apart uitgelicht in de winkel. Niets moet en alles mag bij ons. We zijn geen onpersoonlijk groot bedrijf waar je een nummer bent, maar wij kennen iedereen persoonlijk en dat geldt ook omgekeerd. Dat leidt ook altijd weer tot leuke situaties dagelijks op straat. De 4 diploma's die aan de muur hangen staan garant voor topkwaliteit en we zijn tevens een VAPRO leerbedrijf."Nieuw: Magic-pakket
Wij werken met vastgestelde prijzen in onze winkel: begrijpelijk, altijd compleet 'all-in' en verrassend vriendelijk geprijsd. Gekeken naar de huidige marktwerking is de prijslijst vanaf september 2009 uitgebreid met het Magic-pakket.

Het Magic-pakket laat je onbeperkt shoppen bij DreamHouse. Je kiest gewoon het meest super-de-luxe uit wat maar mogelijk is, dus zonder beperkingen uitzoeken uit onze winkel.

Bruidsjurk inclusief verstelwerkzaamheden en exclusieve kledinghoes, complete trouwfotoreportage (met het duurste album) plus een compleet trouwdag visagie& hairstyling arrangement. Dit alles voor slechts € 2.345,00.

Bezoek de online webwinkel waar je veel uit onze prijslijst terugvindt voorzien van tips en advies. Makkelijk, fijn en overzichtelijk met een romantisch tintje.

Nieuwe collectie is binnen
Op 18 November j.l. zijn weer 40 haute couture bruidsjurken binnengekomen, dus met een droomcollectie van zo'n 180 bruidsjurken in de winkel met een prijskaartje van maximaal € 1.250,00 is er weer volop ruimte om te genieten voor haar.

Door onze unieke manier van directe inkoop af fabriek verrassen we onze klanten keer op keer zeer aangenaam met ons prijskaartje. Helemaal zoals wij het zelf ook graag als klant zouden willen, dus zonder korting te moeten afdingen, iets extra's erbij te moeten 'vragen' of wat dan ook. Bij DreamHouse Studio is de klant helemaal koning!Winkel gerestyled
Nadat de winkel in augustus een restyling heeft ondergaan is het geheel overzichtelijker geworden. Elk onderdeel heeft nu duidelijk z'n eigen hoek toegewezen gekregen, maar de mooiste collectie bruidsjurken spant toch echt wel de kroon. Met veel luxe en verwennerij zit je in het hart van onze winkel. De jurken hangen nog steeds centraal op 'bodies' voor een overzichtelijke, uitnodigende look.

Achterin de winkel vindt je overigens nog steeds de (complete) fotografie-studio en de winkel en website sluiten nu naadloos op elkaar aan. Zo kun je eenvoudig online in 2 stappen direct een afspraak inplannen.

Maar even langskomen blijft natuurlijk ook mogelijk; je bent altijd welkom en een vers kopje koffie met lekkers staat altijd klaar. Echte Brabantse gezelligheid, welkom bij DreamHouse Studio!


DreamHouse Studio
Brede Haven 6
5211 TL Den Bosch

Tel.: 073 - 6446933Nieuwsbrief:
Heb je een leuk nieuwtje? Laat het ons dan weten!

Meer trouwnieuws:
» Algemeen trouwnieuws
» Nieuwsbrieven
» Beurzen en shows

Trouwen in de regio:
Meer weten over het onderwerp trouwen? Ga dan naar onze homepage.» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!