| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
trouwnieuws
» Algemeen trouwnieuws
   » Archief
» Nieuwsbrieven
   » Archief
» Beurzen en shows
   » 2018
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » trouwnieuws » nieuwsbrieven » Wedding Sunday op 17 januari 2010 »
Wedding Sunday op 17 januari 2010
Let op: deze nieuwsbrief is op 05-01-2010 verzonden.


De feestdagen zijn weer voorbij en dat betekent dat er weer veel nieuwe verloofde stellen in Nederland zijn! Kerst en Oud & Nieuw zijn namelijk erg populair om je geliefde ten huwelijk te vragen. Ook bij Beau Mariage Weddingplanners merken wij het, want de weken na de feestdagen komen er aanzienlijk meer aanvragen voor informatie binnen dan de rest van het jaar.

Wanneer een informatieaanvraag binnenkomt vragen we meteen naar het verlovingsmoment. De verhalen worden altijd liefdevol en met enthousiasme verteld en wij kunnen dan ook niet wachten om voor het kersverse verloofde stel aan de slag te gaan! Wij plannen altijd graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek in om, zoals het woord het al aangeeft, kennis te maken met het bruidspaar en om de eerste ideeën voor de bruiloft te bespreken.

Eén van onze toplocaties, Orangerie Elswout, houdt begin van het jaar een Wedding Sunday. Tijdens deze Wedding Sunday worden bruidsparen uitgenodigd om deze prachtige locatie te komen bekijken. Ook Beau Mariage Weddingplanners is aanwezig tijdens de Wedding Sunday om al jullie vragen te beantwoorden en de mogelijkheden te bespreken.Mochten jullie nog op zoek zijn naar een trouwlocatie of de dames van Beau Mariage Weddingplanners willen ontmoeten, dan nodigen wij jullie graag uit voor de Wedding Sunday op zondag 17 januari 2010. Jullie zijn tussen 12.00 uur en 16.00 uur van harte welkom in Orangerie Elswout, Elswoutslaan 22 te Overveen.

Indien jullie niet in de gelegenheid zijn om op zondag 17 januari naar de Wedding Sunday te komen, plannen wij graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij jullie thuis. Jullie kunnen contact met ons opnemen per e-mail via info@beaumariage.nl of op het telefoonnummer 079 – 363 81 25. Wij staan jullie graag te woord!


Beau Mariage Weddingplanners
Koraalrood 25
2718 SB Zoetemeer

Tel.: 079 - 3638125Nieuwsbrief:
Heb je een leuk nieuwtje? Laat het ons dan weten!

Meer trouwnieuws:
» Algemeen trouwnieuws
» Nieuwsbrieven
» Beurzen en shows

Trouwen in de regio:
Meer weten over het onderwerp trouwen? Ga dan naar onze homepage.» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!