| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
trouwnieuws
» Algemeen trouwnieuws
   » Archief
» Nieuwsbrieven
   » Archief
» Beurzen en shows
   » 2018
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » trouwnieuws » nieuwsbrieven » Je mooiste trouwfoto cadeau op canvas »
Je mooiste trouwfoto cadeau op canvas
Let op: deze nieuwsbrief is op 28-01-2010 verzonden.


Aanstaande bruidsparen die zich vóór 1 juli 2010 aanmelden voor een trouwreportage ontvangen van Bergh-Fotografie een foto van het huwelijk op canvas van 50x50 cm cadeau!Bergh-Fotografie uit Hilversum is gespecialiseerd in huwelijksreportages en staat bekend om de persoonlijke aandacht en goede voorbereiding. Voor het maken van een huwelijksreportage vindt vooraf een gesprek plaats, zodat jullie wensen meegenomen kunnen worden in een passende reportage.

Op het huwelijk zijn ze zo onopvallend mogelijk aanwezig, met oog voor details en spontane momenten. Het resultaat is een mooie, sfeervolle, spontane, creatieve en vooral ontspannen reportage, als herinnering in beeld van jullie huwelijksdag.Diverse reportages zijn mogelijk, van bijvoorbeeld alleen de plechtigheid of foto's op locatie tot een geheel in beeld gebrachte huwelijksdag.

Als aanstaand bruidspaar wil je natuurlijk graag weten wat een reportage gaat kosten. Omdat dit sterk afhankelijk is van jullie wensen, kun je vrijblijvend een offerte of kennismakingsgesprek aanvragen. Bij een boeking ontvang je nu ook nog die mooie herinnering op canvas... Tot snel!
Bergh-fotografie
Taludweg 39
1215 AB Hilversum

Tel.: 06 - 25426470Nieuwsbrief:
Heb je een leuk nieuwtje? Laat het ons dan weten!

Meer trouwnieuws:
» Algemeen trouwnieuws
» Nieuwsbrieven
» Beurzen en shows

Trouwen in de regio:
Meer weten over het onderwerp trouwen? Ga dan naar onze homepage.» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!