| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
trouwnieuws
» Algemeen trouwnieuws
   » Archief
» Nieuwsbrieven
   » Archief
» Beurzen en shows
   » 2018
   » 2019
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » trouwnieuws » nieuwsbrieven » Beste Locatie 2009 nu ook officiële trouwlocatie »
Beste Locatie 2009 nu ook officiële trouwlocatie
Let op: deze nieuwsbrief is op 28-01-2010 verzonden.


Met een gemiddelde score van een 9,8 voor locatie is aan Het Roode Koper de award 'Beste Locatie 2009' toegekend. Gasten van Het Roode Koper die via de website hoteliers.com hun verblijf bij dit hotel boekten, konden na afloop hun beoordeling geven.Uit deze beoordelingen blijkt dat de gasten van Het Roode Koper ook de service, hygiëne, het comfort en de prijs/kwaliteitverhouding in dit hotel zeer hoog waarderen hetgeen een gemiddelde totaalscore geeft van 8,8.

Het stijlvolle landgoed Het Roode Koper, diep verscholen in de bossen van de Veluwe, is trots op de onderscheiding het mooist gelegen hotel van Nederland te zijn. Met deze onderscheiding en de waardering van de gasten op andere genoemde punten, bewijst het hotel te behoren tot de top van de Nederlandse hotellerie.Daarnaast is Het Roode Koper sinds 1 november 2009 door de gemeente Ermelo erkend als officiële trouwlocatie. Dit betekent dat een ambtenaar van de burgerlijke stand huwelijken mag voltrekken op dit landgoed en dat bruidsparen hun gehele huwelijksdag op Het Roode Koper kunnen laten plaatsvinden.

Hiervoor kunnen zij gebruikmaken van de monumentale gebouwen en tuinen op het landgoed, allen grondig gerenoveerd.Voor 2010 zijn wederom grootschalige investeringen gepland in gebouwen, alsmede in trainingen van personeel om continuïteit te bieden aan de hoge service en kwaliteit en om aan de hoge verwachtingen van (terugkerende) hotelgasten te voldoen.


Hotel Landgoed Het Roode Koper
Sandbergweg 82
3852 PV Ermelo

Tel.: 0577 - 407393Nieuwsbrief:
Heb je een leuk nieuwtje? Laat het ons dan weten!

Meer trouwnieuws:
» Algemeen trouwnieuws
» Nieuwsbrieven
» Beurzen en shows

Trouwen in de regio:
Meer weten over het onderwerp trouwen? Ga dan naar onze homepage.» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!