| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
trouwnieuws
» Algemeen trouwnieuws
   » Archief
» Nieuwsbrieven
   » Archief
» Beurzen en shows
   » 2018
   » 2019
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » trouwnieuws » nieuwsbrieven » Speciaal bruidsarrangement bij Groot Warnsborn »
Speciaal bruidsarrangement bij Groot Warnsborn
Let op: deze nieuwsbrief is op 28-01-2010 verzonden.


Idyllisch trouwen op een van de mooiste locaties van Nederland. Het is de mooiste dag van uw leven. Een dag die vreugde en geluk moet uitstralen. Zo'n dag vraagt om een speciale plaats, een plek van historische waarde, zoals Landgoed Groot Warnsborn te Arnhem.Het statige Landhuis, het aangrenzende Koetshuis en natuurlijk de prachtige Oranjerie met haar terrastuinen bieden vele mogelijkheden voor een onvergetelijke dag. Ons landhuis, ook wel 'de Parel van Gelderland' genoemd, is opgepoetst. Hierbij zijn 10 extra kamers ontstaan waaronder onze Warnsborn Suites.

Overnachting in onze zeer luxe bruidskamer met o.a. tweepersoons bubbelbad, kingsize bed, Champagne, bruidssuikers en andere heerlijkheden en verrassingen op de kamer. Uitgebreid ontbijt op bed en bovendien kunt u tot 12.00 uur op de kamer blijven! Prijs van dit speciale bruidsarrangement bedraagt € 375,-.De 'Warnsborn Suite' is de grootste kamer van ca. 55 m2 op de derde etage van ons Landhuis. Een zeer bijzondere kamer voorzien van alle luxe en comfort met een grandioos uitzicht over het landgoed, ruime zithoek, stortdouche en een heerlijk bubbelbad midden in de kamer.

De Bruidssuite is gelegen in het Koetshuis met een kingsize bed en een tweepersoons jacuzzi, verzonken in de badkamervloer. Verder heeft de kamer een separate zithoek en een eigen terras.


Landgoed Hotel Groot Warnsborn
Bakenbergseweg 277
6816 VP Arnhem

Tel.: 026 - 4455751Nieuwsbrief:
Heb je een leuk nieuwtje? Laat het ons dan weten!

Meer trouwnieuws:
» Algemeen trouwnieuws
» Nieuwsbrieven
» Beurzen en shows

Trouwen in de regio:
Meer weten over het onderwerp trouwen? Ga dan naar onze homepage.» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!