| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
trouwnieuws
» Algemeen trouwnieuws
   » Archief
» Nieuwsbrieven
   » Archief
» Beurzen en shows
   » 2018
   » 2019
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » trouwnieuws » nieuwsbrieven » € 50,- korting bij een boeking van Unforgettable »
€ 50,- korting bij een boeking van Unforgettable
Let op: deze nieuwsbrief is op 28-01-2010 verzonden.


Een uiterst swingende muzikant met een zeer warme stem en een charmante zangeres met een zeer goede stem. Samen monden Gary en Nancy uit in het swingende duo Unforgettable. Gecombineerd met keyboards en mondharmonica geeft dit een sprankelende afwerking aan het geheel.Zoekt u nog muziek om uw trouwdag aan te kleden? Grijp dan nu uw kans, want de bezoekers van Trouwen in de Regio krijgen € 50,- korting bij boeking!

Gary beschikt tevens over een zeer hoge entertainmentwaarde, daar hij vroeger een veelgevraagd DJ was in de betere dancings. Hij kent dus het klappen van de zweep en weet als geen ander het publiek te vermaken. Nancy heeft ervaring opgedaan in diverse top-40 en top-100 bands. Haar leuze 'voor elk wat (wils)' is dan ook goed op de plaats. Ook is Nancy te benijden vanwege haar enthousiasme op het podium. Nancy is een lust voor zowel het oog als oor!!

Door de ervaring van beide muzikanten spelen zij allerlei soorten muziek. Achtergrond, oldies, rock and roll, slows, country, disco, top40 en zelfs dance en trance. U kunt het zo gek niet bedenken of Unforgettable speelt het. Geschikt voor een bruiloft tot een receptie of groots personeelsfeest.
Wat Unforgettable zo bijzonder maakt is dat zij één van de weinige duo’s zijn die uw gasten bij binnenkomst akoestisch kunnen ontvangen. U krijgt dan 2 stemmige zang, begeleid op gitaar. Uw gasten worden bij binnenkomst al verwelkomd.Tevens kan Unforgettable uitgebreid worden met percussionist Peter van Woensel, één van Belgisch beste percussie spelers en indien gewenst een DJ.

Geïnteresseerd? Vraag dan nu de demo DVD of CD aan.


Flash Artiestenburo
Valkenierstraat 87
5553 CP Valkenswaard

Tel.: 040 - 2043496Nieuwsbrief:
Heb je een leuk nieuwtje? Laat het ons dan weten!

Meer trouwnieuws:
» Algemeen trouwnieuws
» Nieuwsbrieven
» Beurzen en shows

Trouwen in de regio:
Meer weten over het onderwerp trouwen? Ga dan naar onze homepage.» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!