| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
trouwnieuws
» Algemeen trouwnieuws
   » Archief
» Nieuwsbrieven
   » Archief
» Beurzen en shows
   » 2018
   » 2019
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » trouwnieuws » nieuwsbrieven » Voorjaarseditie Wedding Dreams: Liefde in de lucht »
Voorjaarseditie Wedding Dreams: Liefde in de lucht
Let op: deze nieuwsbrief is op 25-02-2010 verzonden.


De lente is in aantocht, de bloemen gaan weer bloeien, de dagen worden weer langer, het gras wordt groener en daarmee zit ook zeker de liefde weer in de lucht!

Trouw- en jubileumbeurs Wedding Dreams luidt graag met u de lente in op 6 en 7 maart aanstaande in Hotel Restaurant La Sonnerie in Son en Breugel.

Een nieuw seizoen betekent nieuwe collecties, diensten en producten die de aanwezige professionals u graag persoonlijk presenteren.Tijdens de beurs vindt er in de trouwkapel meerdere malen een modeshow plaats waar u, onder het genot van bruidstaart én champagne, een indruk kunt opdoen van de trouw- en jubileumkleding, trouwringen en sieraden, bruidsboeketten en de schitterende locatie van Hotel Restaurant La Sonnerie. Tevens informeren een notaris en een bijzonder ambtenaar burgerlijke stand u over de diverse mogelijkheden.

Wedding Dreams is een bijzonder complete beurs die de bezoekers kennis laat maken met o.a. ballondecoraties, huwelijksfotograaf, trouwkaarten, bedankjes, op maat gemaakte hoeden en kleding. Daarnaast kunt u diverse trouwauto's bekijken, waaronder een limousine en een bus en uiteraard een kijkje nemen in de schitterende trouwkapel en bruidssuites van La Sonnerie.Wedding Dreams laat uw huwelijks- of jubileumsdag-dromen uitkomen op zaterdag 6 maart van 18.00 tot 22.00 uur en op zondag 7 maart van 11.00 tot 17.00 uur aan de Nieuwstraat 45 te Son en Breugel.

Toegangskaarten van 5 euro p.p. zijn te verkrijgen bij de deelnemers aan de beurs, aan de deur of via Weddingdreams.nl. De toegang is inclusief champagne en bruidstaart.


Wedding Dreams
Susanne Scheepers - Exclusieve Hoeden
De Kortveter 80
5554 LX Valkenswaard
Tel.: 06 - 22498151Nieuwsbrief:
Heb je een leuk nieuwtje? Laat het ons dan weten!

Meer trouwnieuws:
» Algemeen trouwnieuws
» Nieuwsbrieven
» Beurzen en shows

Trouwen in de regio:
Meer weten over het onderwerp trouwen? Ga dan naar onze homepage.» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!