| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
trouwnieuws
» Algemeen trouwnieuws
   » Archief
» Nieuwsbrieven
   » Archief
» Beurzen en shows
   » 2018
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » trouwnieuws » nieuwsbrieven » Win een weddingplanner »
Win een weddingplanner
Let op: deze nieuwsbrief is op 25-02-2010 verzonden.


Voorpret kan snel omslaan in voorstress wanneer je de voorbereidingen van je huwelijk niet goed regelt. Voor drukke koppels en de wat minder organisatorische talenten is een weddingplanner geen overbodige luxe. Een weddingplanner geeft advies en ideeën, denkt met jullie mee, is een bron van inspiratie én neemt werk, tijd en stress uit handen.

Grijp nu je kans en win een weddingplanner! Stuur een email naar info@mweddings.nl, waarin jullie beschrijven wie jullie zijn en hoe jullie bruiloft er uit moet zien: datum, locatie, aantal gasten, budget, alles wat jullie al weten. Doe er ook een foto van jullie beiden bij.

Madelène Wooning runt het bedrijf MWeddings en heeft inmiddels al een aantal bruiloften georganiseerd. Misschien organiseert ze binnenkort ook die van jullie? De bruiloft die de grootste uitdaging zal vormen, wordt georganiseerd. Of dit nu met het budget, aantal gasten, locatie of extreme wensen heeft te maken, het maakt niet uit.Madelène: ''Tijdens het kennismakingsgesprek met het bruidspaar worden de wensen, ideeën en het budget geïnventariseerd. Daarna wordt alles uitgezocht en hoeft het bruidspaar dus niet zelf op pad, wat enorm veel tijd scheelt. Zodra het bruidspaar keuzes heeft gemaakt wordt alles tot in detail uitgewerkt."

"Het budget wordt bewaakt en gedurende de voorbereidingen wordt het bruidspaar op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen en zullen beslissingen altijd in overleg worden genomen. Op de dag zelf zorgt MWeddings ervoor dat zowel voor- als achter de schermen alles goed wordt geregeld, wat vooral erg fijn is voor jullie zelf en jullie vrienden en familie. Jullie hoeven alleen maar te genieten, van elkaar en van jullie gasten."

© MWeddings


MWeddings
Emmaplein 18a
3722 AD Bilthoven

Tel.: 06 - 14666544


Nieuwsbrief:
Heb je een leuk nieuwtje? Laat het ons dan weten!

Meer trouwnieuws:
» Algemeen trouwnieuws
» Nieuwsbrieven
» Beurzen en shows

Trouwen in de regio:
Meer weten over het onderwerp trouwen? Ga dan naar onze homepage.» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!