| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
trouwnieuws
» Algemeen trouwnieuws
   » Archief
» Nieuwsbrieven
   » Archief
» Beurzen en shows
   » 2018
   » 2019
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » trouwnieuws » nieuwsbrieven » Trouwen bij Disney wordt gemakkelijker »
Trouwen bij Disney wordt gemakkelijker
Let op: deze nieuwsbrief is op 25-02-2010 verzonden.


Heb je altijd al gedroomd van een bruiloft bij Disney? Samen als bruidspaar op de foto met Mickey Mouse of romantisch dineren bij het kasteel van Doornroosje? Dit word je vanaf nu veel gemakkelijker gemaakt. Annelies van der Gulik, de weddingplanner van Trouwgemak is namelijk officieel aangewezen door Disney om bruidsparen in Nederland te helpen met het verwezenlijken van hun droom!Bij Disney zelf is alles keurig verzorgd. Jullie worden vanaf de dag van aankomst tot aan vertrek samen met je gasten compleet in de watten gelegd. De huwelijksdag annex huwelijksreis wordt werkelijk een sprookje!

Maar waar moet je beginnen als bruidspaar? Hoe boek je de benodigde hotels en vluchten? Krijg je alle benodigde papieren wel op tijd rond? En niet onbelangrijk: gaan straks al je wensen in vervulling, of word je zo overvallen door alle informatie, dat je eigenlijk niet meer weet wat je wilt?De weddingplanner van Trouwgemak is in Nederland contactpersoon voor Disney om dit voortraject voor jullie gemakkelijker te maken. We kijken onder andere naar jullie wensen, want er zijn verschrikkelijk veel mogelijkheden.

We helpen je met al het papierwerk en het regelen van vluchten en accommodaties, verzorgen checklists en helpen met het maken van de uitnodigingen en de informatievoorziening aan jullie gasten. Kortom: wij zorgen ervoor dat jullie goed voorbereid vertrekken en ontspannen aan jullie huwelijksdag beginnen!Vanaf 2011 opent Disney ook een nieuw resort op Hawaii waar je kunt trouwen.

Wil je meer informatie over trouwen bij Disney, kijk dan op onze speciale Disney-website disney.trouwgemak.nl


Trouwgemak
Lijsterbeslaan 9
1544 AW Zaandijk

Tel.: 075 - 6404191Nieuwsbrief:
Heb je een leuk nieuwtje? Laat het ons dan weten!

Meer trouwnieuws:
» Algemeen trouwnieuws
» Nieuwsbrieven
» Beurzen en shows

Trouwen in de regio:
Meer weten over het onderwerp trouwen? Ga dan naar onze homepage.» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!