| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
trouwnieuws
» Algemeen trouwnieuws
   » Archief
» Nieuwsbrieven
   » Archief
» Beurzen en shows
   » 2018
   » 2019
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » trouwnieuws » nieuwsbrieven » Live cooking experience »
Live cooking experience
Let op: deze nieuwsbrief is op 25-02-2010 verzonden.


Live cooking experience is een unieke en dynamische culinaire ervaring, zowel bij u thuis, elders in Nederland of in onze eigen sfeervolle feestlocatie D-light!

In de ruimte waar de live cooking experience plaats vindt, wordt door ons een vierkant of een U-vormig buffet geplaatst. De kok staat te midden van het buffet en maakt gerechtjes a la minute klaar. Vervolgens worden de gerechtjes op kleine bordjes in etagères geplaatst.

Koude gerechten, warme gerechten en desserts worden door elkaar bereid zodat uw gasten elke keer een ander gerechtje kunnen pakken. De gasten kunnen zo ook zien hoe de kok de gerechten bereidt, en zodoende eventueel vragen stellen over het eten, waardoor uw live cooking experience interactief en dynamisch wordt.Wij bieden u een keuze uit een 40-tal gerechten, waaronder vis, vlees, vegetarisch en desserts. Om u alvast een voorproefje te geven, is dit een kleine greep uit ons culinaire assortiment:
  • Mini papiotte gevuld met zalm, zeewolf en gamba's met kreeftensaus;
  • Bladerdeeg gevuld met geitenkaas en spinazie met een tomatensalsa;
  • Roergebakken kalfsfilet met bospaddenstoelen, room en tuinkruiden geserveerd met pommes gratin;
  • Pinchos van kip, rund en groenten;
  • Kaasplateau met vijgenbrood en portsiroop;
  • Warme chocoladesoufflé met vanille crème.
U kunt al van onze live cooking experience genieten vanaf € 12,50 p.p., waarvoor dan 8 gerechtjes door de kok worden bereid. Onze mogelijkheden zijn echter onbeperkt en de kosten zijn inclusief kok en materialen.

De live cooking experience kunt u ook ervaren in onze sfeervolle D-light locatie gelegen op de hoek Laan van Meerdervoort/Conradkade in Den Haag. Wij kunnen daar 100-150 gasten ontvangen en beschikken tevens over een ruim en zonnig terras.Uiteraard kunnen wij de live cooking experience ook verzorgen bij u thuis of in een door u zelf gekozen locatie. Waar u ook woont in Nederland of waar u uw live en cooking experience ook wilt laten plaatsvinden: wij zorgen ervoor dat u en uw gasten een onvergetelijke culinaire en dynamische ervaring gaan beleven.

Voor meer informatie en het reserveren van uw live cooking experience kunt u terecht op EG-catering.nl of kunt u ons bellen op 070-3636067.


E&G Catering
Laan van Meerdervoort 209
2517 BC Den Haag

Tel.: 070 - 3636067
D-Light Feestlocatie
Laan van Meerdervoort 209
2517 BC Den Haag

Tel.: 070 - 3636067
Nieuwsbrief:
Heb je een leuk nieuwtje? Laat het ons dan weten!

Meer trouwnieuws:
» Algemeen trouwnieuws
» Nieuwsbrieven
» Beurzen en shows

Trouwen in de regio:
Meer weten over het onderwerp trouwen? Ga dan naar onze homepage.» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!